Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Φαβορί οι έδρες

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Δύο ακόμα δυνατές αναμετρήσεις έχει το αποψινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γάνδη υποδέχεται  την Ντιναμό Κιέβου στο Βέλγιο. Οι γηπεδούχοι έχουν ανατρέψει την κατάσταση μετά την αποχώρηση του Μπόλονι και μετράνε δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν (έστω και δύσκολα) την Ραπίντ Βιέννης και πέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα πλέι οφ. Θα βάλουν δύσκολα στους Ουκρανούς και θέλουν να κάνουν την υπέρβαση.

Από την άλλη, η Ντιναμό έρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης είχαν δύσκολο έργο,

αλλά κατάφεραν και ξεπέρασαν το εμπόδιο της Άλκμααρ. Με την Γάνδη έχουν κοντραριστεί δύο φορές και έχουν το απόλυτο σε νίκες.

Τσάμπιονς Λιγκ – προαναγγελία: Η Μόλντε με Φερεντσβάρος

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας Μόλντε αντιμετωπίζει την Φερεντσβάρος.  Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημα. Έρχονται από ήττα και βρίσκονται στο -16 από την κορυφή. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε στα πέναλτι την Καραμπάκ στην Κύπρο. Απόψε, θα βάλει δύσκολα στους Ούγγρους και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το  γήπεδο της, το ξακουστό παραθαλάσσιο “Ακερ Στάντιον” (φωτό κάτω). Από την άλλη, η Φερεντσβάρος βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Νίκησε με 6-1 την Ράκεβε στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο από την Φέχερβαρ. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για τους Νορβηγούς. Θέλει να σκοράρει και να εκμεταλλευτεί ένα εκτός έδρας γκολ.

Δείτε ακόμη: Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions LeagueΠροεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”
Keywords
Τυχαία Θέματα