Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Η ώρα του νταμπλούχου

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Στον χορό των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ μπαίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος, αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να μπουν για 20η φορά στους ομίλους της διοργάνωσης. Την περασμένη σεζόν τα πήγαν πολύ καλά στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις και θέλουν να πετύχουν ξανά κάτι ανάλογο. Έκανε το νταμπλ και την Παρασκευή ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα.

Οι

νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν καλή παράδοση στα εντός έδρας προκριματικούς αγώνες, αφού είναι αήττητοι σε 14 παιχνίδια. Απόψε, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα, εκμεταλλευόμενοι το γήπεδο τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα έχει να αντιμετωπίσει απουσίες εκτός  από αυτές του Σουντανί (ανέτοιμος) και του Βρουσάι (κορωνοϊός).

Τσάμπιονς Λιγκ – Ολυμπιακός: Σε μομέντουμ η Ομόνοια

Από την άλλη, η Ομόνοια έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Έχει προκριθεί σε τρεις γύρους. Θυμίζουμε, έχει αποκλείσει ήδη την Άραρατ Αρμένια, την Λέγκια Βαρσοβίας και τελευταίο τον Ερυθρό Αστέρα. Καταλαβαίνει κανείς ότι το ηθικό της ομάδας είναι ανεβασμένο, αφού και οι τρείς αντίπαλοι της είναι οι πρωταθλητές των χωρών τους. Στο πρωτάθλημα έρχεται από την νίκη με την ΑΕΚ Λάρνακας. Είναι αρκετά δεμένο σύνολο με εξαιρετικά στοιχεία. Έχουν αγωνιστικό ρυθμό καθώς έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους εδώ και 1,5 μήνα. Απόψε δεν θα έχουν απουσίες. Ενώ, ο προπονητής της ομάδας, o Χένινγκ Μπεργκ, ξεκούρασε τους ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ενόψει των μαχών με τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας.

Δείτε ακόμη: Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions LeagueΠροεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”
Keywords
Τυχαία Θέματα