Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλό η Σάλτσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Έστω και δύσκολα πήρε το αποτέλεσμα και το …μισό εισιτήριο πρόκρισης η Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στην λαβωμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φορτσάτοι και να ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Στο 9’ ο Μπίτον έκανε το 1-0. Έπαιξαν επιθετικά και κυνήγησαν το δεύτερο γκολ. Η Σάλτσμπουργκ ανέβασε τον ρυθμό της και πήρε τον έλεγχο. Έκανε φάσεις και πίεσε για την ισοφάριση, ωστόσο η Μακάμπι αμύνθηκε υποδειγματικά

και πήγε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι και πέτυχαν αμέσως γκολ. Στο 49’ ο Σζομποσλάι ευστόχησε στο πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 1-1. Συνέχισε στην ίδια ένταση και πήρε το προβάδισμα στο 57’ με τον Οκουγκάβα. Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, η πρόκριση θα κριθεί στην Αυστρία.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Ολα ανοιχτά για Σλάβια και Μίντιλαντ

Ανοιχτά έμειναν όλα τα ενδεχόμενα στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς. Η Σλάβια Πράγας ήρθε ισόπαλη με την Μίντιλαντ και θα κυνηγήσουν την πρόκριση στο ματς της Δανίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ. Είχαν τον πλήρη έλεγχο και έκαναν αρκετές φάσεις, ωστόσο δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Κολάρ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον ρυθμό τους, άρχισαν να ανεβαίνουν στο γήπεδο και να παίζουν πιο επιθετικά.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Η Σλάβια έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να κατεβάζει τα ρολά. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και υπήρχε αρκετή ένταση. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο δεύτερο παιχνίδι.

Δείτε ακόμη: Πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions LeagueΠροεκλογική συνάντηση κορυφής, Λιόλιου – Βασιλακόπουλου στην ΕΟΚΠΑΟΚ – Ελ Καντουρί: “Όνειρό μας ο ομιλος”
Keywords
Τυχαία Θέματα