Τσάμπιονς Λιγκ – 1η αγωνιστική: Κάτι σαν τελικός

Τσάμπιονς Λιγκ – 1η αγωνιστική: Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Αλιάνζ Αρένα».  Οι γηπεδούχοι έρχονται απο την εκτός έδρας νίκη με 4-1 κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Επιθετικά ήταν εξαιρετικοί και έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από την Ατλέτικο σε γερμανικό έδαφος και θέλουν να συνεχίσουν το σερί. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Γκνάμπρι, Σανέ Ρίτσαρντς και Νιανζού.

Από την άλλη, οι Μαδριλένοι έρχονται από την νίκη με 0-2 κόντρα στην Θέλτα. Δεν έπιασαν

υψηλά στάνταρ, όμως πήραν μια επαγγελματική νίκη. Απόψε, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει διαθέσιμους τους Ντιέγκο Κόστα, Χιμένες, Νίγκεζ, Βρσάλικο και Σάντσεθ.

Τσάμπιονς Λιγκ – 1η αγωνιστική: Για την εξιλέωση η Ιντερ

Παιχνίδι με έντονο ενδιαφέρον και στο Μιλάνο. Η Ίντερ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 1-2 στο ντέρμπι με την μεγάλη τους αντίπαλο Μίλαν. Δέχτηκε νωρίς δύο γκολ και το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τον Λουκάκου. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κάνουν μια καλή εμφάνιση Δεν υπολογίζονται οι Ραντού, Βεσίνο, Γιάνγκ, Σκρίνιαρ και Γκαλιαρντίνι.

Από την άλλη, η Γκλάντμπαχ έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Βόλφσμπουργκ. Είχε μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό της κομμάτι και δεν μπορούσε να απειλήσει, έτσι συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της για να κερδίσει την Ίντερ. Δεν υπολογίζονται οι Μπάιερ, Πούλσεν, Λάζαρο, Ζακαριά και Βιγιάλμπα.

Στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος, ο Άγιαξ υποδέχεται την Λίβερπουλ, σε μία τρομερή μονομαχία που θα… ριχτούν στο γήπεδο 10 τρόπαια Τσάμπιονς Λιγκ! Η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρεται με την Σαχτάρ. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Πόρτο, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Αταλάντα και η Σάλτσμπουργκ κοντράρεται με την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Δείτε ακόμη: Μεγάλα διπλό η Γιουνάιτεντ, “στείρα” ισοπαλία στο ΛονδίνοΣιμόες: Στόχος μας στο Γιουρόπα η πρόκριση από τον όμιλοΟ Μαρτίνς στην πρώτη φετινή συνέντευξη ενόψει αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα