Τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη: Οδηγός έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε τζαμαρία

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Αλεξανδρούπολη. Όπως φαίνεται στο βίντεο του lamianow.gr το αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε τζαμαρία καταστήματος στη διασταύρωση των οδών Μαζαράκη και Ανατολικής Θράκης, ενώ από… θαύμα γλίτωσαν δύο άνθρωποι που στέκονταν μπροστά από το κατάστημα. Το αυτοκίνητο κατέβαινε την οδό Μαζαράκη, την ώρα που άλλο διερχόμενο όχημα που κινούνταν επί της Αν. Θράκης, δεν το είδε, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στο

πίσω μέρος. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στο πεζοδρόμιο και μέσα στο κατάστημα. Τραυματίστηκε ο άνθρωπος που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα.

Ενας εκ των δύο ανδρών που σώθηκαν ως εκ θαύματος που δουλεύει σε μια μεταφορική της περιοχής δήλωσε στο lamianow.gr: «Περιμέναμε να έρθει το φορτηγό να ξεφορτώσουμε και καθόμασταν στον ήλιο μιας και είχε πολύ κρύο προκειμένου να ζεσταθούμε. Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας. Ειλικρινά γλιτώσαμε από θαύμα, ακόμη και τώρα που έχω δει τόσες φορές το βίντεο δεν ξέρω πώς γλιτώσαμε. Το παιδί που δουλεύει στο εσωτερικό του καταστήματος τραυματίστηκε από την πρόσκρουση στην τζαμαρία, ευτυχώς όχι σοβαρά. Εμείς γλιτώσαμε από θαύμα. Ήταν πραγματικά σοκαριστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα