Τροχαίο Πειραιώς: Πέθανε ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω σε κατάστημα

Τροχαίο Πειραιώς: Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Πειραιώς, με έναν οδηγό φορτηγού να χάνει τη ζωή του όταν έπεσε σε πρόσοψη καταστήματος, έχοντας υποστεί έμφραγμα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο πέρασε στο αντίθεο ρεύμα και έπεσε πάνω στην βιτρίνα του καταστήματος, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Άμεσα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της τροχαίας, ενώ προσωρινά η Πειραιώς έκλεισε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στους γύρω δρόμους.

Από το τραγικό περιστατικό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός διερχόμενου

πολίτη. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του θύματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Πειραιώς Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, από την σύγκρουση έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. Μάλιστα, το φορτηγό χτύπησε και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είδαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστραφεί, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Δείτε ακόμη“Απολαύστε την Οθωμανική Κρήτη” – Σάλος με προκλητική διαφήμιση πρακτορείουΚινηματογραφική καταδίωξη στην Άρτα, πάνω από είκοσι κίλα κάνναβης στα χέρια της αστυνομίας“Δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της” – Θρήνος για την Αλεξάνδρα στην Κόρινθο
Keywords
Τυχαία Θέματα