Τρίτο θύμα της νέας πρακτικής στο σεξ: 39χρονη βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στην κάμερα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανησυχία προκαλεί η νέα επικίνδυνη πρακτική στο σεξ, γνωστή ως αυτοερωτική ασφυξία μετά και το τρίτο θύμα.

Η 39χρονη Zoe O’Brien, κρεμάστηκε κατά λάθος όταν μπροστά στην κάμερα προσπάθησε να μειώσει τον εφοδιασμό του εγκεφάλου της με οξυγόνο ενώ βρίσκεται σε κατάσταση υψηλής σεξουαλικής διέγερσης για μέγιστη ηδονή.

Η διεμφυλική γυναίκα, η οποία ασχολούνταν ενεργά με το bondage και τον σαδομαζοχισμό, δεν κατάφερε να σταματήσει όταν έπρεπε και βρέθηκε κρεμασμένη.

Ο σπιτονοικοκύρης ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία, που βρήκε άψυχο κορμί της να κρέμεται από μια αγχόνη μπροστά από ένα τρίποδο όπου πάνω βρισκόταν τοποθετημένη μια κάμερα.

Όσα είδαν οι άντρες των Αρχών, σε συνδυασμό με το σαδομαζοχιστικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο δωμάτιό της και τα video στον υπολογιστή της με θέμα την ερωτική ασφυξία, έκαναν το δικαστήριο στο Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου, να αποκλείσει σήμερα τα ενδεχόμενα δολοφονίας και αυτοκτονίας.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά θύματα της ερωτικής ασφυξίας είναι ο ηθοποιός Ντέιβιντ Κάρανταϊν και ο frontman των INXS Μάικλ Χάτσενς.

Το άρθρο Τρίτο θύμα της νέας πρακτικής στο σεξ: 39χρονη βρήκε φρικτό θάνατο μπροστά στην κάμερα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα