Τρίο με ζώα, πεντικιούρ και… άλλα ζητούν οι πλούσιοι Ουκρανοί από τις συνοδούς!

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Vocativ για την βιομηχανία του σεξ στην Ουκρανία, στην οποία απασχολούνται παρεμπιπτόντως 50.000 άτομα φέρνει στο φως τις «άρρωστες» ορέξεις της «αφρόκρεμας» των Ουκρανών και τις απαιτήσεις τους από τις συνοδούς πολυτελείας!

Το Vocativ συνάντησε τις ιερόδουλες της ελίτ, συνοδούς και χορεύτριες σε strip club και ανακάλυψε πώς λειτουργεί πλέον η βιομηχανία του πληρωμένου σεξ στην Ουκρανία. Κάποιες από τις γυναίκες μίλησαν με τα πρόσωπά τους καλυμμένα

και αποκάλυψαν ένα κόσμο διαστροφής με αμοιβή πολλών χιλιάδων ευρώ. Μια από αυτές αναφέρει πως πληρώθηκε 13.000 ευρώ για να κάνει σεξ με έναν ολιγάρχη και τον σκύλο του ενώ τους παρακολουθούσε κάποιος γείτονας.

Ανάμεσα στις ιστορίες αναφέρονται περιστατικά βιασμών και κακοποιήσεων από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, που όμως δεν καταγγέλθηκαν ποτέ. Μια πόρνη πολυτελείας αναφέρει το όνομά του πρώην πρωθυπουργού Μικόλα Αζαροφ, ο οποίος αν και ήταν τυπικός και γενναιόδωρος με τα κορίτσια που νοίκιαζε, είχε φετίχ με το πεντικιούρ!

Keywords
Αναζητήσεις
σεξ μεζωα kαι μαμάδες, σεξμεζωα
Τυχαία Θέματα