Τραμπ – Fox News: Η επίθεση του προέδρου στο δίκτυο

Τραμπ – Fox News: Επίθεση μέσω Twitter κατά του Fox News εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορώντας το δίκτυο ότι έχει ξεχάσει «τι το έκανε επιτυχημένο, τι το έφτασε εκεί που είναι». «Ξέχασαν την κότα με τα χρυσά αυγά», έγραψε σε tweet του, ενώ ισχυρίστηκε -χωρίς στοιχεία- ότι τα νούμερα του δικτύου έχουν καταρρεύσει εντελώς. Ο… εξάψαλμος

έγινε αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ, που αρνείται να αναγνωρίσει την ήττα του από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, έκανε retweet σχόλια από υποστηρικτές πολλά εκ των οποίων εξέφραζαν την άποψη ότι πλέον θα βασίζονταν στο δεξιό καλωδιακό κανάλι και ιστότοπο Newsmax.

Υπενθυμίζεται ότι το Fox ήταν από τους πρώτους δημοσιογραφικούς οργανισμούς που έδωσαν την πολιτεία της Αριζόνα στον Μπάιντεν και που προειδοποίησε το κοινό του ότι οι ισχυρισμοί του Τραμπ περί νίκης είναι αναληθείς. Το βράδυ της Δευτέρας άλλωστε ο παρουσιαστής του Fox Neil Cavuto έκοψε στον αέρα δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Κέιλι Μακένανι, η οποία δήλωσε ότι η ομάδα της εκστρατείας του Τραμπ «ήθελε να μετρηθεί κάθε νόμιμη ψήφος». «Ωπα, ώπα! Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Χρεώνει την άλλη πλευρά ως μία πλευρά που δέχεται την απάτη και την παράνομη ψηφοφορία. Αν δεν έχει περισσότερες λεπτομέρειες να το υποστηρίξει, δεν μπορώ να συνεχίσω να σας δείχνω αυτό. Ίσως έχει στοιχεία να το αποδείξει, αλλά οι κατηγορίες της είναι εκρηκτικές για κλεψιά», είπε προς στους τηλεθεατές.

.@FoxNews daytime ratings have completely collapsed. Weekend daytime even WORSE. Very sad to watch this happen, but they forgot what made them successful, what got them there. They forgot the Golden Goose. The biggest difference between the 2016 Election, and 2020, was @FoxNews!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 12, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα