Τους πυροβόλησε πέντε φορές γιατί τον ενοχλούσε το κομπρεσέρ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Από θαύμα δεν σημειώθηκε τραγωδία το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρεγγίνι Φθιώτιδας, όταν άντρας πυροβόλησε γείτονες που εκτελούσαν εργασίες.

Για την ακρίβεια, δυο άτομα στο χωριό έκαναν εργασίες στο σπίτι και στις 2:00 το μεσημέρι ένας από τους γείτονες ζήτησε να σταματήσουν γιατί δεν άντεχαν να ακούνε το κομπρεσέρ.

Εκείνοι απάντησαν ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, με τον 55χρονο γείτονα που ενοχλήθηκε να τους απειλεί ότι «θα τα πούμε αργότερα», όπως τουλάχιστον είπαν στους αστυνομικούς οι δυο

άνθρωποι που έκαναν εργασίες.

Οι δυο άντρες που έκαναν τις εργασίες έφυγαν και στον επαρχιακό δρόμο από Ρεγγίνι προς Μόδι, στη διασταύρωση του Καλλιδρόμου, είδαν κάποιον να πετάγεται στο δρόμο και να τους πυροβολεί πέντε φορές με ένα πιστόλι.

Ευτυχώς οι σφαίρες χτύπησαν το αυτοκίνητο, ενώ αμέσως στο σημείο έφτασε η αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας. Ο 55χρονος εξαφανίστηκε, ενώ έγιναν έρευνες στο σπίτι και στη στάνη του και βρέθηκαν μια επαναληπτική καραμπίνα και ένα πιστόλι για τα οποία δεν είχε άδεια.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Το άρθρο Τους πυροβόλησε πέντε φορές γιατί τον ενοχλούσε το κομπρεσέρ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα