Τοροσίδης: «Δεν ήμασταν Ολυμπιακός, δυσκολεύομαι να το πω αλλά…»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Βασίλης Τοροσίδης παραδέχθηκε μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ότι στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι πλέον η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε ότι πέρα από τη δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός

θέλει να προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Στόχος των Πειραιωτών είναι και η πρόκριση στους «16» του Europa League, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου, όπως είπε.

Όσα δήλωσε ο Τοροσίδης στη Nova

«Δεν ήμασταν Ολυμπιακός σήμερα. Το πρώτο γκολ μας στοίχισε. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, μας δυσκόλεψε πολύ στις αντεπιθέσεις, πέτυχε ένα τυχερό γκολ αλλά όχι απλά δεν ξυπνήσαμε, συνεχίσαμε να παίζουμε το ίδιο και τελικά δεχθήκαμε και ένα δεύτερο γκολ.

Μετά το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο από τη στιγμή που χάναμε με 2-0 από το ημίχρονο. Όταν είναι αυτό το σκορ στην Τούμπα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το ματς.

Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αλλά χάσαμε πολύ εύκολα και αυτό δεν είναι σωστό για τον Ολυμπιακό. Δυσκολεύομαι να το πω αλλά πλέον ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Είμαστε μια ομάδα που άλλαξε 20 παίκτες το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής, στα περισσότερα ματς έχουμε παίξει καλή μπάλα.

Είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλό προπονητή. Τώρα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να περάσουμε την Ντιναμό Κιέβο και από του χρόνου να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Το άρθρο Τοροσίδης: «Δεν ήμασταν Ολυμπιακός, δυσκολεύομαι να το πω αλλά…» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα