Το ζευγάρι που σκοτώθηκε στο κέντρο της Αθήνας – Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που έφυγε (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για να βρει τον οδηγό που εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον 26χρονο Σοκόλ, αλβανικής καταγωγής και την 23χρονη Βερόνικα, πολωνικής καταγωγής

Λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 26χρονος μπήκε στην Αγίου Μελετίου ανάποδα. Εκείνη τη στιγμή ανέβαινε με ταχύτητα ένα μαύρο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και οι δύο νέοι βρέθηκαν στο έδαφος βαρύτατα τραυματισμένοι. Ο οδηγός του μαύρου αυτοκίνητου,

σύμφωνα με μαρτυρία συνομίλησε με τον συνοδηγό και έφυγε από το σημείο.

Ο θάνατος για τον άτυχο νέο ήταν ακαριαίος ενώ η 23χρονη κοπέλα ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να βεβαιωθούν ότι η μοτοσυκλέτα κατέβαινε ανάποδα την Αγίου Μελετίου και ότι στο δυστύχημα εμπλέκεται ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Αυτόπτης μάρτυρας έδωσε στους άνδρες της Τροχαίας τον αριθμό της πινακίδας ενός αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο αλλά δεν προέκυψε εμπλοκή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στο τροχαίο.

Οι δύο νέοι ήταν ζευγάρι στη ζωή. Ο Σοκόλ δούλευε ως ντελιβεράς ενώ η Βερόνικα ήταν στο τρίτο έτος των ΤΕΙ μικροβιολογίας.

Οι οικογένειες τους απευθύνουν έκκληση σε όποιον έχει δει ή έχει ακούσει κάτι να καταθέσει στις αρχές για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Το άρθρο Το ζευγάρι που σκοτώθηκε στο κέντρο της Αθήνας – Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που έφυγε (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα