Το πρώην «κουνελάκι» Kendra Wilkinson μιλάει για τον «Mr Playboy»

Η Kendra Wilkinson αποτέλεσε ένα από τα πιο διάσημα κουνελάκια του Playboy και από τις «γυναίκες», με τις οποίες συγκατοικούσε «επίσημα» στην έπαυλή του ο Χιου Χέφνερ. Η εντυπωσιακή ξανθιά έλυσε την σιωπή της για το πώς έζησαν μέσα στην έπαυλη του Playboy, αλλά και για τη σχέση της με τον 88χρονο εκδότη του πιο δημοφιλούς ανδρικού περιοδικού.

Μεταξύ άλλων, η Kendra Wilkinson αποκάλυψε πώς έγινε ένα από τα κορίτσια-κουνελάκια του Χιου Χέφνερ: «Μου ζήτησε να γίνω ένα από τα κορίτσια του και τότε η ιδέα μού φάνηκε καλή. Δεν ήξερα τι ακριβώς σήμαινε αυτό, αλλά δέχθηκα. Τότε ζούσα σε ένα πολύ μικρό διαμέρισμα, είχα μία χάλια ζωή και προσευχόμουν να μπορέσω να φύγω από εκεί. Όταν ο Χιου Χέφνερ μου ζήτησε να μετακομίσω στην έπαυλη του Playboy Mansion, δέχτηκα αμέσως, ωστόσο δεν είχα καταλάβει πως σε όλο αυτό συμπεριλαμβανόταν και το σεξ. Σε ρωτούσε αν θα ήθελες να πας μαζί του στον επάνω όροφο. Και αυτό ήταν. Ήμουν 18 και αυτός 78».

Ερωτηθείσα αν ήταν υποχρεωμένη να κάνει σεξ με το αφεντικό του Playboy, η Wilkinson απάντησε: «Δεν ήσουν υποχρεωμένη να πας, ήταν δική σου επιλογή. Ήμουν περίεργη τι συνέβαινε με τα ”κορίτσια του”, γιατί πάντα έπαιρνε στο δωμάτιό του από δύο κοπέλες και πάνω». Συνεχίζοντας, η Wilkinson υποστηρίζει πως ο Χιου Χέφνερ «πρόσεχε όλες τις κοπέλες-κουνελάκια που είχε στο σπίτι του. Όλες κοιμόντουσαν μαζί του, αλλά όλες ήταν πολύ καλές».

Σημειώνεται, πως η Kendra σε ηλικία 24 ετών, τον Νοέμβριο του 2008, αποφάσισε να αποχωρήσει από την έπαυλη του Playboy, για να αλλάξει ζωή και να παντρευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα