Το «πανέξυπνο» τηγάνι που θα σώσει κάθε νοικοκυρά

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πρόκειται για ένα πανέξυπνο τηγάνι που θα διευκολύνει τη ζωή σας στην κουζίνα και θα κάνει τη διαδικασία του μαγειρέματος πολύ πιο εύκολη. Το τηγάνι διαθέτει αισθητήρα που «επικοινωνεί» με την εφαρμογή που εγκαθιστάτε στο κινητό σας.

Ο αισθητήρας εντοπίζει τη θερμοκρασία του φαγητού σας και σας ενημερώνει σχετικά με το πότε πρέπει να ανακατέψετε ή να αναποδογυρίσετε το φαγητό. Επίσης, μέσω της εφαρμογής μαθαίνετε αν πρέπει να προσθέσετε συστατικά στο φαγητό σας ή αν χρειάζεται κάποια ρύθμιση η θερμοκρασία.

Το τηγάνι λειτουργεί

σε ηλεκτρικούς φούρνους αλλά και φούρνους υγραερίου και η τιμή του είναι στα 179 ευρώ.

Διαθέτει σύστημα αυτόματου μαγειρέματος έτσι ώστε να ρυθμίζει τη θερμοκρασία μόνο του όταν χρειάζεται ή όταν εσείς δεν θέλετε καθόλου να ασχοληθείτε με το φαγητό σας και θέλετε απλά να κάτσετε.

Η εφαρμογή Pantelligent, παίρνει δεδομένα από το τηγάνι και ρυθμίζει τη συνταγή όπως θα έκανε ένας πραγματικός σεφ. Έτσι καθώς μαγειρεύετε σας έρχονται ειδοποιήσεις στο κινητό που σας καθοδηγούν για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Η εφαρμογή διαθέτει αρκετές συνταγές αλλά και tips για να μαγειρέψετε τα πιο νόστιμα πιάτα.

Το άρθρο Το «πανέξυπνο» τηγάνι που θα σώσει κάθε νοικοκυρά εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα