Το νέο κορίτσι του James Bond φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά του!

Η Berenice Marlowe είναι το νέο κορίτσι του James Bond και στην φωτογράφιση όσο και στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό GQ, μας παραθέτει τους λόγους της επιλογής της, που δεν χρειάζονται λόγια καθώς είναι οφθαλμοφανείς! Στο τεύχος Αυγούστου, η Γαλλίδα ηθοποιός φωτογραφίζεται με τα εσώρουχά της, δείχνοντας τα κρυμμένα «ατού» της! Η ηθοποιός, η οποία δεν έχει κάνει κάποιo άνοιγμα σε κινηματογραφικές ταινίες, αλλά συνήθως σε τηλεοπτικές δουλειές, με αυτόν τον ρόλο επιθυμεί να κατακτήσει τον κινηματογράφο.

Η 33χρονη Berenice δήλωσε ότι κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορέσει να πάρει τον επίμαχο ρόλο, καθώς δεν μοιάζει καθόλου με Γαλλίδα. Άκουγε συνέχεια την λέξη «το κορίτσι του Bond”, χωρίς να ξέρει τι περίμεναν οι άνθρωποι από αυτήν. Να είναι όμορφη; T;i θα μπορούσε να κάνει στο πλάι του Daniel Craig;
Όσο για τις γυμνές σκηνές, θα κάνει αυτό που είναι απολύτως απαραίτητο, γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν αρκετές γυμνές γυναίκες σε φωτογραφίες και περιοδικά. Έτσι χάνεται η μαγεία. Το ημίγυμνο είναι πιο αισθησιακό!

Keywords
Τυχαία Θέματα