Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που έδωσε στο περιοδικό People μίλησε για το γάμο της και το μυστικό που τον κρατάει ζωντανό, 20 χρόνια.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξης:

Πριν παντρευτείς τον Matthew το 1997, υπήρξε κάποια στιγμή που ένιωσες πως αυτός είναι «ο ένας»;

Βγαίναμε πέντε χρόνια πριν παντρευτούμε. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί το γάμο. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα νυφικό. Ποτέ. Απλά κάποια στιγμή θυμάμαι πως σκέφτηκα «Θεέ μου,

αλήθεια ελπίζω να μου ζητήσει να παντρευτούμε». Δεν ξέρω πότε ή γιατί. Ήταν αρκετά νωρίς στη σχέση μας.

Όλοι οι γάμοι έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Τι κάνεις για να διατηρήσεις το δικό σας υγιή και ανέπαφο;

Δεν ξέρω, γιατί αυτό αλλάζει. Οι ανάγκες σου αλλάζουν. Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου αλλάζετε. Ακούγεται χαζό, αλλά πιστεύω πως είσαι τυχερός όταν σου αρέσει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου όσο αλλάζει. Εμένα ακόμα μου αρέσει ο Matthew. Σίγουρα με ενοχλεί σε κάποια πράγματα, όπως κι εγώ τον ενοχλώ σε άλλα, αλλά τον μαθαίνω καθημερινά. Είμαι σε φάση «τι κάνεις τώρα; Τι είναι αυτό που διαβάζεις;».

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου όταν εσύ και ο Matthew θα είστε 80;

Σίγουρα μας βλέπω να ταξιδεύουμε. Έχω ταξιδέψει πολύ, αλλά συνήθως χωρίς τον Matthew γιατί ήταν για δουλειά. Δεν μπορώ να φανταστώ, βέβαια, πως δεν θα θέλω να δουλεύω, γιατί η δουλειά μού δίνει χαρά. Λατρεύω την υποκριτική. Πολλές φορές σκέφτομαι τη Ruth Gordon (σ.σ. ηθοποιό και συγγραφέα που εργαζόταν μέχρι τα 88 της) και λέω «έκανε ό,τι αγαπούσε».

Το άρθρο Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα