”Το κόκκινο ποτάμι” Όπεν: Η σειρά που εντυπωσίασε το κοινό

‘Το κόκκινο ποτάμι’ Όπεν: Συγκλονιστικές για ακόμα μία φορά οι εξελίξεις στη σειρά,‘Το κόκκινο ποτάμι’ από το πρώτο επεισόδιο της προβολής του.Στο χθεσινό επεισόδιο της Κυριακής είδαμε ότι η αγωνία της Ιφιγένειας για την αναχώρηση του Μίλτου στο Παρίσι, μετά από πρόταση του Μπαζίλ Ζαχάρωφ να τον ακολουθήσει και να γίνει το δεξί του χέρι, κορυφώνεται. Ο Μίλτος της προτείνει να την παντρευτεί πριν φύγει αν το θέλει. Η Ιφιγένεια περήφανη, αρνείται. Ο Μίλτος, ανυπόμονος να κατακτήσει το μέλλον φτάνει στο Παρίσι. Ο Ζαχάρωφ τον υποδέχεται σαν γιο του. Του προσφέρει άριστες συνθήκες σπουδών, εργασίας

και διαμονής. Γρήγορα o Μίλτος θα αποδειχθεί αντάξιος των προσδοκιών του ευεργέτη του.

Παράλληλα, μεθάει απ’ τον αέρα της Ευρώπης. Ο όμορφος και ντροπαλός Πόντιος, γίνεται περιζήτητος από τις νεαρές Ευρωπαίες, ανακαλύπτει μια πλευρά της ζωής που μέχρι τότε δεν του ήταν οικεία, μπαίνει σε πειρασμούς και απολαμβάνει τη νέα του καθημερινότητα στη γαλλική πρωτεύουσα, αμελώντας -χωρίς να το καταλάβει- την Ιφιγένεια, που αρκείται πληγωμένη σε λακωνικά του τηλεγραφήματα. Στην Αμισό, ο πατέρας του Μίλτου, ο Γιώργος Παυλίδης, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Εκλογές που υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στη χώρα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

”Το κόκκινο ποτάμι” Όπεν: Το τρέιλερ της Κυριακής 20/10‘Το κόκκινο ποτάμι’ Όπεν: Η τεράστια απήχηση του χθεσινού επεισοδίου

Φυσικά, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο το νέο επεισόδιο από το «Κόκκινο Ποτάμι» του OPEN. Tο βράδυ της Κυριακής (20/10) προβλήθηκε από το Open TV, το πέμπτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς εποχής «Κόκκινο Ποτάμι». Πρόκειται για μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, με κινηματογραφική αισθητική, πολυπρόσωπο καστ και διακεκριμένους συντελεστές. Η νέα ιστορία του Μανούσου Μανουσάκη βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού.

Μια σειρά που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη µνήµη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.  Η προβολή του πέμπτου επεισοδίου είχε τεράστια απήχηση και τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού από τα πρώτα λεπτά. Η σειρά εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι μοιράστηκαν στα social media τον ενθουσιασμό τους.

Τι σειρά έκανες πάλι ρε άνθρωπε. #kokkinopotami pic.twitter.com/1M65BBtXjX

— Νικος (@vsoldi21) October 20, 2019

Εφτασε επιτελους η καλυτερη τηλεοπτικη ωρα της εβδομαδας.
Καλησπερα θεμη/αργυρη μας#KokkinoPotami

— Alice~in~twίtterland (@Alikakiiii21) October 20, 2019

https://twitter.com/sklavenitiv/status/1185985407147761664?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1185985407147761664&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr%2Flifestyle%2Ftileorasi%2F67728_apotheosi-sto-twitter-gia-kokkino-potami-eftase-i-kalyteri-tileoptiki-ora

#kokkinopotami πολλές μνήμες αυτή η σειρά όπως τις έζησα μέσα από τις διηγήσεις της γιαγιάς μου και ένα σφυξιμο στην ψυχή κάθε Κυριακή

— Η γατα μου η μπανιστιρτζου (@LZIK89) October 20, 2019

‘Το κόκκινο ποτάμι’ Όπεν: Η υψηλή τηλεθέαση της σειράς

Ένα μόνο επεισόδιο της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» προέβαλε το βράδυ της Κυριακής, το OPEN, δίνοντας μικρή ανάσα στο Final 4 και το The Voice στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης. Μπορεί το Twitter να «γκρίνιαξε» για το ένα και μόνο επεισόδιο στη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», όμως ο ανταγωνισμός μάλλον αναστέναξε από ανακούφιση. Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έριξε τίτλους τέλους στις 22.00 και έδωσε περιθώριο στα talent show του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΙ να φορτσάρουν στην τηλεθέαση.Συγκεκριμένα, το «Κόκκινο Ποτάμι» σημείωσε τηλεθέαση 28,3% στο νεανικό κοινό, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Nielsen, που κυκλοφορούν νωρίς το πρωί.

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, έφτασε ανά τέταρτο ακόμη και το 29,7%. Είναι ενδεικτικό πως την ίδια ώρα, τόσο το The Voice, όσο όμως και το Final 4 παρέμεναν σε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, που ανά τέταρτο έγραφαν ακόμη και μονοψήφια ποσοστά. Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο ωστόσο εδώ είναι πως με το τέλος της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», το OPEN αδυνατεί να συγκρατήσει τους τηλεθεατές. Η αθλητική εκπομπή Total Football που ακολούθησε αμέσως μετά είδε ποσοστά τηλεθέασης κάτω από… τη βάση και έκλεισε με ένα 6,8% για τα νεανικά κοινά.

‘Το κόκκινο ποτάμι’ Όπεν: Το τρέιλερ της σειράς‘Το κόκκινο ποτάμι’ Όπεν: Ο ‘ανταγωνισμός’ με τα ταλεντ σοου

Η μυθοπλασία είναι για τη φετινή σεζόν το είδος προγράμματος που λατρεύουν οι τηλεθεατές. Ωστόσο, κλασικά προγράμματα, όπως το The Voice που βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στον αέρα, διατηρούν πάντα το κοινό τους. Έτσι, το παιχνίδι του ΣΚΑΪ συγκέντρωσε ποσοστό 24,6%, αγγίζοντας ανά τέταρτο και μετά τις 23.00 τηλεθέαση 39,1%. Την ίδια ώρα, πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για το νέο talent show του ΑΝΤ1, παρά τα λαμπερά ονόματα της κριτικής επιτροπής. Το Final 4 έκλεισε με τηλεθέαση 13,7%, ποσοστό αυξημένο μεν σε σχέση με την περασμένη Κυριακή, αλλά σίγουρα όχι αρκετό για να ικανοποιήσει το κανάλι. Το show σημείωσε 21,8% ένα τέταρτο πριν το φινάλε και όσο δινόταν η τελευταία μονομαχία των παικτών με τους τέσσερις φιναλίστ.

‘Το κόκκινο ποτάμι’ Όπεν: ‘Έσπασε’ τα κοντέρ τηλεθέασης η σειρά
Keywords
Τυχαία Θέματα