Το Κοινωνικό Φαρμακείο Περιστερίου ευχαριστεί τα αντίστοιχα σε Ασπρόπυργο, Δάφνη, Ζωγράφου, Ωρωπό

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης και της συνεργασίας των Δικτύων Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης ανά την Ελλάδα, τα στελέχη της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου Περιστερίου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τους συναδέλφους τους των αντίστοιχων δομών των Δικτύων Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ασπρόπυργου, Δάφνης, Ζωγράφου και Ωρωπού, για τη συνεχή και πολύτιμη συνεργασία τους στην εύρεση φαρμάκων αναγκαίων για τους ωφελούμενους του Δικτύου.

Η αλληλεγγύη και η συνεργασία μεταξύ των Δικτύων, είναι απαραίτητη για την εύρυθμη

λειτουργία τους αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φτώχειας σε πανελλαδικό επίπεδο, στο μεγαλύτερο τουλάχιστον βαθμό που καθίσταται δυνατή.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στο πλαίσιο του Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου και εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013».

Καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς να έρθουν σε επικοινωνία με το Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου στο τηλ. 210-577.1176 (www.domesperisteri.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα