Θύμα απαγωγής η δημοσιογράφος &πολιτευτής Θάλεια Χούντα

Θύμα απαγωγής φέρεται να έπεσε η δημοσιογράφος και υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ το 2012 Θάλεια Χούντα, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα, με τα ίχνη της να έχουν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, την περασμένη Παρασκευή η σύζυγος του δικηγόρου έφυγε από το σπίτι τους για ένα επαγγελματικό ραντεβού και στη συνέχεια η Θάλεια Χούντα εξαφανίστηκε.

Ο σύζυγος της αντιλήφθηκε πως κάτι

περίεργο συνέβαινε καθώς είχαν ραντεβού για φαγητό και εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν όταν περίπου στις 9 το βράδυ ο ποινικολόγος δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει απαγάγει την γυναίκα του. Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες εκβίασε τον ποινικολόγο, χωρίς όμως να του ζήτησε λύτρα προκειμένου να αφήσει ελεύθερη. Ήδη την υπόθεση τη χειρίζεται η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Η Θάλεια Χούντα, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές παντρεύτηκε με τον ποινικολόγο το καλοκαίρι του 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα