Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για το χαμό του Αθ. Νάκου

Την οδύνη του για το χαμό του Θανάση Νάκου αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Ενας αγαπημένος φίλος, ένας πολύτιμος συνεργάτης, ο Θανάσης Νάκος, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Θανάσης Νάκος ταυτίστηκε

με την πατρίδα, τίμησε το Κοινοβούλιο, αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για την παράταξή μας με ήθος και αξιοπρέπεια. Πάνω από όλα, τίμησε με την προσφορά του τον τόπο του, τη Μαγνησία, ανταποδίδοντας την αγάπη των συμπατριωτών του. Προσθέτω και εγώ τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του», δήλωσε ο Αν. Σαμαράς.

Τη βαθιά του λύπη για τον θάνατο του αντιπροέδρου της Βουλής, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

«Ο Θανάσης Νάκος, πιστός στις ιδέες του, αγωνιστικός και καλοπροαίρετος ήταν μία διακριτή, σοβαρή παρουσία στον δημόσιο βίο της χώρας. Ο πρόωρος και ξαφνικός χαμός του μας θλίβει βαθιά. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του» τόνισε.

«Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του Αντιπροέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Έμπειρος πολιτικός και κοινοβουλευτικός άνδρας. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του και την εκτίμηση όλων των κομμάτων. Στην οικογένειά του και στο φιλικό του περιβάλλον εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια», συμπληρώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Δημοκρατική Αριστερά με τη σειρά της εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του βουλευτή Μαγνησίας. «Υπηρέτησε για δύο δεκαετίες το κοινοβούλιο και εκπροσώπησε τους πολίτες της Μαγνησίας που τον εξέλεξαν οχτώ φορές βουλευτή. Ήταν σεμνός και ανέδειξε σειρά ζητημάτων με τα οποία ασχολήθηκε για 20 χρόνια, σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς και τον πλουραλισμό.

Τον Ιούνιο του 2012 εξελέγη β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, ασκώντας το έργο του με υπευθυνότητα. Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».

Keywords
Τυχαία Θέματα