Θετικός ο Καμίνης στη συνάντηση των υποψηφίων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Θετικός είναι ο Γιώργος Καμίνης στην πρόταση του Νίκου Αλιβιζάτου για συνάντηση των υποψηφίων προέδρων της Κεντροαριστεράς την ερχόμενη εβδομάδα.

«Ελαβα την επιστολή σας. Αποδέχομαι την πρόσκληση για την Τρίτη», ήταν η απάντηση του κ. Καμίνη προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Η Φώφη Γεννηματά απάντησε αρνητικά στην πρόταση Αλιβιζάτου, με μια επιστολή της η οποία διακινήθηκε από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κίνηση που δυσχεραίνει τη σχέση

της με τον κ. Αλιβιζάτο.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης φαίνονται να βρίσκονται στην αντίθετη γραμμή από αυτή της κυρίας Γεννηματά η οποία δεν αποδέχεται την πρόταση για αναβολή των εκλογών.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Καμίνη:

«Κάθε μέρα παντού, με κάθε τρόπο, οι πολίτες, μας ζητούν να προχωρήσουμε.

Έχουμε υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο κάλεσμά τους. Να τους πείσουμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία δική τους μεγάλη δημοκρατική διαδικασία και όχι μία διαδικασία που αφορά λίγους, οι οποίοι, με διαφορά προσχήματα, επιδιώκουν να καθηλώσουν την προσπάθεια στα μέτρα τους.

Είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να συνδράμουμε την επιτροπή Αλιβιζάτου, ακόμη και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες στα επιμέρους ζητήματα.
Με χθεσινή επιστολή του ο κ. Αλιβιζάτος ζητά συνάντηση των υποψηφίων για να σταθμισθούν τα νέα δεδομένα και να ληφθούν αποφάσεις για τις ημερομηνίες των εκλογών και τον τρόπο διεξαγωγής τους.

Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να επιλύσουμε τα θέματα αυτά. Θέση μας είναι ότι, προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες αδιάβλητης και ανοιχτής διεξαγωγής των εκλογών, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα η καθυστέρηση ολίγων εβδομάδων. Πιστεύουμε επίσης ότι θα είναι χρήσιμη η συμβολή και εκείνων, κομμάτων η πολιτικών κινήσεων, που συμμετέχουν εξαρχής στο εγχείρημα.

Θα ανταποκριθούμε στο αίτημα του κ. Αλιβιζάτου, χωρίς δεύτερες σκέψεις και προσκόμματα.
Δεν γίνεται παρά να πετύχουμε και θα πετύχουμε».

Το άρθρο Θετικός ο Καμίνης στη συνάντηση των υποψηφίων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα