Θέλει Ρονάλντο στην Τσέλσι ο Μουρίνιο

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο λαός μας, αλλά στην Τσέλσι το έχουν ξεπεράσει και αυτό καθώς αν και δεν έχει αρχίσει καλά, καλά η φετινή χρονιά ετοιμάζονται για τις κινήσεις του επόμενου καλοκαιριού. Στο πλαίσιο αυτό ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και ο Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ρονάλντο.

Οι δύο άνδρες που δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις πλέον δεν έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους καθώς έχουν δοθεί εκατέρωθεν εξηγήσεις και οι παρεξηγήσεις λύθηκαν. Έτσι ο «σπέσιαλ

one» ετοιμάζεται να φέρει στο Λονδίνο τον συμπατριώτη του επιθετικό.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να μπει σφήνα στις διαθέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους Άγγλους να τονίζουν πως οι προτάσεις στους «μερένγκες» από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους αναμένεται να ξεπεράσουν τα 75.000.000 ευρώ, ίσως να φτάσουν και τα 90 μόνο για την ομάδα.

Η Τσέλσι όπως έχει διαρρεύσει σκοπεύει να προτείνει το επόμενο καλοκαίρι συμβόλαιο που θα ξεπερνά τα 18.000.000 ευρώ τον χρόνο στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, που ίσως θα ήθελε μια τέτοια αλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα