Τεράστιο κουνούπι: Ένα… τέρας σε σπίτι στην Αργεντινή

Τεράστιο κουνούπι: Ένα τεράστιο κουνούπι μπήκε από το παράθυρο σε σπίτι, αφήνοντας εμβρόντητο τον ιδιοκτήτη, που το φωτογράφισε -αφού το… νίκησε- πλάι σε ένα κανονικό κουνούπι, για να φανεί η διαφορά μεγέθους ανάμεσα στα δύο έντομα. Το τεράστιο κουνούπι μπήκε από το παράθυρο στο σπίτι του Ezequiel Lobo, προκαλώντας… τρόμο στον ίδιο και τη μητέρα του, και λογικό είναι, καθώς, όπως μπορείτε να δείτε, θυμίζει τα γιγάντια κουνούπια που κυνηγούσαν τον -αξέχαστο- Ρόμπιν Γουίλιαμς στο Τζουμάντζι.

Μετά από «μάχη»,

η… μαμά κατάφερε να ψεκάσει με σπρέι και να εξουδετερώσει το κουνούπι-τέρας, με τον Ezequiel να ποστάρει στο Twitter την εικόνα με το εξωφρενικά μεγάλο έντομο πλάι σε ένα κανονικού μεγέθους, για να δείξει τη διαφορά. «Κοιτάξτε το μέγεθος αυτού του κουνουπιού, που μόλις μπήκε από το παράθυρό μου», έγραψε. Το κουνούπι-τέρας έγινε αμέσως viral, με ορισμένους να υποστηρίζουν πως πρόκειται, πιθανότατα, για το είδος psorophora ciliata, το οποίο, ευτυχώς, δεν μεταφέρει ασθένειες. Οι ειδικοί, ωστόσο, τονίζουν πως το τσίμπημά του πονάει πολύ.

Δείτε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα φυσιολογικό κουνούπι και το κουνούπι… τέρας:

MIREN EL TAMAÑO DEL MOSQUITO QUE ACABA DE ENTRAR POR MI VENTANA (al lado hay uno normal para hacer una perfecta comparación ahre) tengo: miedo pic.twitter.com/aypd1O67wT

— ezequiel (@EzeLobo1) 22 Ιανουαρίου 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα