Τεκτονικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: Λαοθάλασσα για το «σπίτι» των Μασόνων

Τεκτονικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: Ουρές σχημάτισαν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που θέλησαν να δούνε το εσωτερικό του Τεκτονικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο του Open House Thessaloniki οι Μασόνοι της πόλης αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες του Μεγάρου τους στο κοινό

που τους περίμενε με αγωνία απ’ έξω. Όπως αναφέρει το Thestival, ήδη κι όλας από το πρωί του Σαββάτου, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Τεκτονικό Μέγαρο στην οδό Φιλικής Εταιρείας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για να ξεναγηθεί στο εσωτερικό του «σπιτιού». Οι πόρτες του Μεγάρου θα είναι ανοιχτές για το κοινό σήμερα μέχρι τις 17:00 και αύριο Κυριακή από τις 11:00 έως τις 17:00.

Όσοι ακόμα άνθρωποι θελήσουν να επισκεφτούν τον Ναό των Μασόνων για ένα στόρι στο Instagram ας μην μπούνε καν στον κόπο καθώς οι οδηγίες των ξεναγών είναι ξεκάθαρες: απαγορεύεται η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση εντός της Μασονικής Στοάς. «Θα έρθεις στο στενάκι της Φιλικής Εταιρίας στις 10:30 το πρωί. Θα χτυπήσεις το λευκό κουδούνι και θα σου ανοίξουν τη βαριά μαύρη σιδερένια πόρτα» ήταν οι πρώτες οδηγίες του προέδρου του συνεταιρισμού «Φίλιππος»-κάτω από την ομπρέλα του οποίου λειτουργεί το Τεκτονικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης-μετά το κλείσιμο του ραντεβού.

Δείτε ακόμα

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με θύμα έναν 13χρονο 

Keywords
Τυχαία Θέματα