Τατιάνα Στεφανίδου Mega: Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη

Τατιάνα Στεφανίδου Mega: Νέα τηλεοπτική στέγη φαίνεται πως βρήκε η Τατιάνα Στεφανίδου η οποία το καλοκαίρι που μας πέρασε ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μετά από δύο χρόνια που πέρασε στο κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, “Έλα Χαμογέλα”, η γνωστή δημοσιογράφος “έκλεισε” στο MEGA και θα

αναλάβει τα ηνία πρωινής εκπομπής, η οποία θα προβάλλεται 8 με 10. Κατά τις ίδιες πηγές, οι ιθύνοντες του “μεγάλου καναλιού” επιθυμούν η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι η προηγούμενη εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” θα ολοκληρώνεται νωρίτερα.

Το περιεχόμενο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου θα είναι κυρίως ενημερωτικό και ουσιαστικά σηματοδοτεί την επιστροφή της παρουσιάστριας σε μία ζώνη την οποία είχε εγκαταλείψει εδώ και πολλά χρόνια, αφού οι εκπομπές της είτε καθημερινές είτε Σαββατοκύριακου, προβάλλονταν το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και στις αρχές του φθινοπώρου είχαν ήδη αρχίσει οι πρώτες φήμες που την ήθελαν να συνεργάζεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν με το Mega.

Όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται για άλλη μία φορά κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε ακόμηΤο υπέροχο κορμί της Μπαλατσινού – Ποζάρει στον έβδομο μήναΜπορώ να σε λέω μπαμπά;” – Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πήγε στη Δανάη και έκανε αποκαλύψειςΟ Σκουλός, η Γκαγκάκη και ο άστεγος
Keywords
Τυχαία Θέματα