Τάσος Χαλκιάς Αρναούτογλου: Το λαβ σόρρυ και ο διάλογος στον «αέρα»

Τάσος Χαλκιάς Αρναούτογλου: Ήταν το 1994 όταν ο Τάσος Χαλκιάς μας συστήθηκε ως Σάκης ο υδραυλικός και γνώρισε την γιατρό Λίλη στο Λαβ Σόρρυ. Ο μεγάλος έρωτάς τους κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με ρεκόρ τηλεθέασης. Και μπορεί από τότε να έχουν περάσει 26 χρόνια και οι δύο ηθοποιοί να παραμένουν πιστοί στον χώρο της υποκριτικής, όμως τηλεοπτικά δεν τους έχουμε δει ξανά μαζί.

Έτσι λοιπόν ο Τάσος Χαλκιάς και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναβίωσαν τον έρωτά τους στο πλατό του The 2Night Show και θυμήθηκαν την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στην κωμική σειρά του Mega

αλλά και πόσο άλλαξαν έκτοτε οι ζωές τους. Μάλιστα, ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε πως είχε θυμώσει με δημοσιεύματα της εποχής που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μια φήμη που δεν ίσχυε.

Remake του «Λοβ Σόρρυ»

Φυσικά δεν δίστασαν να απαντήσουν και στο αν θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο remake του «Λοβ Σόρρυ» αν και εφόσον γινόταν. «Δεν θα έκανα ξανά το “Λοβ Σόρρυ” γιατί αν αυτός ο ρόλος ήρθε σε μένα και πέρασε στον κόσμο, συνέβη λόγω της συγκεκριμένης εποχής. Βασιζόταν σε κάποιες αξίες που δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει το φιλότιμο ή υπάρχει πολύ περιορισμένο. Δεν αποτελεί το φιλότιμο πρότυπο για κάποιον άνθρωπο. Συνοδεύεται με το ότι είσαι χαζός ή γραφικός ή βλάκας. Με αυτή την έννοια δεν στέκει εκείνο το άτομο. Ένα άλλο άτομο που να ταιριάζει στην εποχή δεν έχει νόημα να είναι ο Σάκης ο υδραυλικός, έστω και συνταξιούχος» απάντησε ο Τάσος Χαλκιάς σχολιάζοντας ωστόσο πως θα μπορούσε να συμμετάσχει σε ένα remake της σειράς «Χάι Ροκ» με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα