Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ετοιμάζεται να φύγει

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μπορεί να αισθάνεσαι ευτυχισμένη και πλήρης, όμως ο σύντροφός σου χάνει ξαφνικά το ενδιαφέρον του. Τι συμβαίνει; Υπάρχουν τα σημάδια που δείχνουν πως ετοιμάζεται να σου ανακοινώσει το τέλος.

Δεν κάνετε πλέον σεξ

Όταν σταματήσει να σε βλέπει σεξουαλικά, τότε τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά. Η σεξουαλική επαφή παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, έτσι αν αρχίσει και απομακρύνεται από το σεξ τότε ίσως είναι σημάδι ότι θα απομακρυνθεί γενικά από τη σχέση.

Δεν σου τηλεφωνεί ούτε στέλνει μηνύματα όπως παλιά

Θυμάσαι κάποτε που σου έγραφε

καληνύχτα; Αν όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και πλέον παρακαλάς για ένα μήνυμα του, δυστυχώς ο σύντροφός σου δεν έχει τα ίδια αισθήματα με εσένα.

Μαλώνετε συνέχεια

Εάν έχετε περισσότερες κακές μέρες, ίσως είναι η αρχή του τέλους. Ωστόσο μην κλειστείς στον εαυτό σου. Συζητήστε το.

Δεν κάνετε πλέον σχέδια

Ίσως κάποτε κάνατε σχέδια για το μέλλον, αλλά αυτό πλέον έχει αλλάξει. Και ενώ εσύ σκέφτεσαι ακόμα την κοινή σας πορεία, εκείνος έχει αλλού το μυαλό του. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι εκείνος συνεχίζει να κάνει σχέδια για το μέλλον, τα οποία όμως δεν σε συμπεριλαμβάνουν.

Τον ενοχλεί το παραμικρό

Ο,τι κάνεις το κριτικάρει και τον ενοχλεί. Αποφεύγει να βρίσκεται μαζί σου πολλές ώρες, ενώ σχολιάζει αρνητικά μέχρι και τον τρόπο που αναπνέεις!

Δεν κάνει πλέον κοπλιμέντα

Έχει σταματήσει να σου κάνει φιλοφρονήσεις και μάλιστα τα όμορφα λόγια έχουν μετατραπεί σε αυστηρή κριτική. Όταν κάποιος γκρινιάζει με το παραμικρό, σημαίνει ότι δεν νιώθει πλέον χαρούμενος.

Δεν σου ζητάει να βγείτε

Αν έχουν περάσει δύο ή τρεις ημέρες και σου λέει πως είναι πολύ φορτωμένο το πρόγραμμα του, τότε καλύτερα να ετοιμάζεσαι για την επόμενη μέρα, που δεν θα είστε μαζί.

Το άρθρο Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ετοιμάζεται να φύγει εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα