Τα σημάδια πως ο «τέλειος άντρας» που βρήκες, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην αρχή μιας γνωριμίας, όλοι φοράμε τον καλό μας εαυτό, τα πλεονεκτήματα μας και παρουσιάζουμε μια ζωή που έχει όσο το δυνατόν λιγότερες παραξενιές.

Οι άντρες ωστόσο, που είναι πιο εσωστρεφείς, προσέχουν πολύ περισσότερο. Και επειδή θέλουν να κάνουν τα πάντα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι αλλά και γιατί έχουν μότο το «σιγά- σιγά».

Αν παρόλα αυτά περάσει αρκετός καιρός και δεις αυτά τα σημάδια, μάλλον ο τέλειος άντρας που πίστεψες ότι βρήκες, δεν είναι και τόσο

τέλειος.

Δεν ξέρεις πώς λένε τη μαμά του

Δεν γνωρίζεις τίποτα συγκεκριμένο για το παρελθόν του ή για την οικογένεια του, μόνο τα πολύ βασικά. Δεν ξέρεις πού σπούδασε, πού πήγε σχολείο, ή τι δουλειές έχει κάνει. Αν η ύπαρξη του περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου, αντί να μαγευτείς και να προσπαθείς να μάθεις τι κρύβεται από κάτω φρόντισε ν’ αρχίσεις να τρέχεις προς την αντίθετη κατεύθυνση: ένας άντρας που ενδιαφέρεται για σένα οφείλει να δίνει με άνεση κάποιες βασικές πληροφορίες για τον εαυτό του, ακόμη κι αν δεν του αρέσει να αναμασά το παρελθόν.

Όλες οι πρώην του ήταν προβληματικές

Όλοι έχουμε προβληματικές περιπτώσεις στο παρελθόν, όμως αν ισχυρίζεται πως όλες του έκαναν τη ζωή δύσκολη, τότε φύγε μακριά.

Δεν μιλάει για το μέλλον

Αυτό κι αν είναι πρόβλημα. Ένας ώριμος άντρας γνωρίζει τι θέλει να κάνει, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά, ακόμα κι αν πρόκειται για εξωπραγματικούς στόχους. Αν αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με μιζέρια ή σαν να είναι σε μόνιμες διακοπές, καλύτερα βγες με εκείνον που σε φλερτάρει στο καφέ που συχνάζεις. Ένας άντρας με προσωπικότητα ξέρει αν σε θέλει στο μέλλον του, ακόμη κι αν αποδειχθεί πως μετανιώνει.

Δεν φταίει ποτέ για τίποτα

Κατηγορεί πάντα τους άλλους για κάθε αρνητική εξέλιξη στη ζωή του. Είτε μιλάει για την παρατήρηση που του έκανε το αφεντικό του, είτε για την πρώην του που τον παράτησε, φταίνε πάντα και αποκλειστικά εκείνοι, ενώ αυτός είναι πάντα το θύμα. Περιττό να συμπάσχεις μαζί του: αυτός ο άντρας δεν πρόκειται ποτέ να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.

Σε κάνει να κλαις

Αν θεωρείς ότι αυτός ο άντρας αξίζει την αφοσίωση σου, ακόμη κι αν σου φέρεται άθλια, μόνο και μόνο γιατί φοβάσαι ότι δεν θα βρεις άλλον και θα καταλήξεις μόνη σου, μάλλον έχεις πολύ χαμηλές απαιτήσεις από αυτή τη γνωριμία και θα πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις τη γνώμη που έχεις για τον εαυτό σου αλλά και για εκείνον.

Είναι απρόβλεπτος

Τη μία σου στέλνει την πιο γλυκιά καλημέρα και σε θεωρεί την πιο όμορφη στον κόσμο και την άλλη εξαφανίζεται και αναρωτιέσαι τι έκανες. Από κοντά είναι πραγματικός πρίγκιπας, όταν όμως δεν είστε μαζί είσαι στην τσίτα. Μην κάνεις το λάθος να μαγευτείς από την γοητεία και το μυστήριο. Ένας άντρας που σε θέλει αλλά είναι και σωστός απέναντι σου, δεν θα είναι διαθέσιμος μόνο όταν το επιλέγει εκείνος.

Το άρθρο Τα σημάδια πως ο «τέλειος άντρας» που βρήκες, δεν είναι αυτό που νομίζεις εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα