Σύζυγος Ζελένσκι – Ουκρανία: “Δείξτε αυτές τις φωτογραφίες στις Ρωσίδες”

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram η σύζυγος του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι μιλά για τις τραγικές συνέπειες του πολέμου στη χώρα και τους θανάτους μικρών παιδιών από βομβαρδισμους. Η Ολένα Ζελένσκα κατηγόρησε τους Ρώσους ότι σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό και παιδιά αναρτώντας και σχετικά φωτογραφίες ενώ ζήτησε από το ΝΑΤΟ να απαγορεύσει τις πτήσεις πάνω από την Ουκρανία για να “σώσει τα παιδιά μας, γιατί αύριο θα σώσει τα δικά σας”.

Μεταξύ άλλων έκανε έκκληση

στα Μέσα Ενημέρωσης να δείξουν τις φωτογραφίες και να πουν την αλήθεια: “Χρειαζόμαστε διαδρόμους στις πιο “καυτές” πόλεις της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή! Εκατοντάδες παιδιά πεθαίνουν εκεί σε υπόγεια χωρίς φαγητό και ιατρική περίθαλψη. Ρώσοι στρατιώτες πυροβολούν οικογένειες που προσπαθούν να εγκαταλείψουν τα κτίρια. Σκοτώνουν επίσης εθελοντές που προσπαθούν να βοηθήσουν. Κάνω έκκληση σε όλα τα αμερόληπτα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο! Πείτε αυτή την τρομερή αλήθεια: Ρώσοι εισβολείς σκοτώνουν παιδιά της Ουκρανίας”.

“Δείξτε τους τα πρόσωπα αυτών των παιδιών που δεν τους δόθηκε καν η ευκαιρία να μεγαλώσουν. Πόσα ακόμη παιδιά πρέπει να πεθάνουν για να πειστούν τα ρωσικά στρατεύματα να σταματήσουν να πυροβολούν και να επιτρέψουν τους ανθρωπιστικούς διαδρόμους;” τόνισε.

“Πείτε το στις Ρωσίδες μητέρες – ας ξέρουν τι ακριβώς κάνουν οι γιοι τους εδώ, στην Ουκρανία. Δείξτε αυτές τις φωτογραφίες στις Ρωσίδες – οι σύζυγοι, τα αδέρφια, οι συμπατριώτες σας σκοτώνουν παιδιά της Ουκρανίας! Αφήστε τους να γνωρίζουν ότι είναι προσωπικά υπεύθυνοι για το θάνατο κάθε παιδιού της Ουκρανίας, επειδή έδωσαν τη σιωπηρή συγκατάθεσή τους σε αυτά τα εγκλήματα”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σύζυγος Ζελένσκι – Ουκρανία, “Δείξτε, Ρωσίδες”,syzygos zelenski – oukrania, “deixte, rosides”