Συνεχίζεται η απάτη με τα «τροχαία» – Απέσπασαν χιλιάδες ευρώ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δεν αφήνουν το… ακουστικό του τηλεφώνου ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα τα μέλη των συμμοριών που εξαπατούν πολίτες με δήθεν πρόκληση σοβαρών τροχαίων από συγγενικά τους πρόσωπα και ζητούν χρήματα ως δήθεν αστυνομικοί για να τα… αποσιωπήσουν!

Χτύπησαν ξανά τη νύχτα της Μεγάλης Τετάρτης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, οι επιτήδειοι χτύπησαν ξανά τη νύχτα της Μ. Τετάρτης, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Θύμα τους αυτή τη φορά μια γυναίκα 74 χρόνων, η οποία άκουσε τον άγνωστο που τηλεφώνησε να «συστήνεται»

ως αστυνομικός και να την… πληροφορεί ότι η κόρη της που εκείνη την ώρα έλειπε από το σπίτι προκάλεσε βαρύ τροχαίο δυστύχημα!

Άκουγε στο βάθος και την… κόρη της να φωνάζει!

Εμβρόντητη η γυναίκα άκουγε στο βάθος της τηλεφωνικής γραμμής και μία κοπέλα που προσποιείτο την κόρη της, να κλαίει, να φωνάζει και να… προτρέπει τη μητέρα της να παραδώσει τα χρήματα στους «αστυνομικούς»!

Η 74χρονη, συγκέντρωσε μέσα στη νύχτα ποσό 8.000 ευρώ, το οποίο τοποθέτησε σε μια σακούλα και το άφησε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της απ όπου αθέατοι οι δράστες- «εισπράκτορες». Του κυκλώματος τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

Η απάτη έγινε αντιληπτή με την επιστροφή της κόρης

Όταν λίγο μετά επέστρεψε η κόρη στο σπίτι, τότε αποκαλύφθηκε η μεγάλη απάτη με την μεγάλη επίσης οικονομική ζημιά αφού δεν είχε την παραμικρή ιδέα για κανένα τροχαίο!

Ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία η οποία για μια ακόμη φορά κάνει έρευνες να εντοπίσει τουλάχιστον τους «εισπράκτορες» καθώς οι εγκέφαλοι τις περισσότερες φορές τηλεφωνούν από τη Βουλγαρία!

Μέλη παρόμοιας σπείρας είχαν συλληφθεί στην Πάτρα

Πριν από λίγο καιρό μέλη της σπείρας, που προσποιούνταν τους αστυνομικούς, προκειμένου να εξαπατούν πολίτες χρησιμοποιώντας το πρόσχημα της δήθεν εμπλοκής συγγενικού τους προσώπου σε τροχαίο ατύχημα είχαν συλληφθεί στην Πάτρα.

Είχαν αποσπάσει 56.000 ευρώ

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες, το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο, ανέρχεται στα 56.000 ευρώ.

Πιάστηκαν λίγο πριν πάρουν 2.000 ευρώ από γυναίκα

Οι δύο συλληφθέντες, 52χρονος και 28χρονος συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της Ασφάλειας Πατρών λίγη ώρα προτού παραλάβουν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ από γυναίκα, στην οποία είχαν τηλεφωνήσει επικαλούμενοι την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, όπου εμπλεκόταν συγγενικό της πρόσωπο.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των διαρρηκτών «ταξιδευτών»

Το άρθρο Συνεχίζεται η απάτη με τα «τροχαία» – Απέσπασαν χιλιάδες ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα