Συναγερμός μετά τις εισβολές τρόμου σε Βόρεια και Βορειοανατολικά Προάστια της Αττικής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αστυνομία στα Βόρεια και Βορειοανατολικά Προάστια της Αττικής, μετά από τρεις εισβολές τρόμου σε μονοκατοικίες της Πεντέλης, του Διονύσου και του Καπανδριτίου.

Το ερώτημα για την αστυνομία είναι αν οι κακοποιοί στις δύο πρώτες που είναι γνωστές από τα ρεπορτάζ της Alphafreepress, είναι μέλη της ίδιας η άλλης συμμορίας.

Είδε τους ληστές την ώρα που πότιζε τα λουλούδια

Ως τελευταίο κρούσμα εισβολής καταγράφηκε η καταγγελία

στην Αστυνομία ιδιοκτήτη αποθήκης φαρμάκων, ο οποίος δέχθηκε επίθεση θρασύτατων ληστών την ώρα που πότιζε τα λουλούδια του στον κήπο της μονοκατοικίας του.

Εμφανίστηκαν έξι κουκουλοφόροι και τον ακινητοποίησαν, απειλώντας τον με τσεκούρια, μαχαίρια κι ένα όπλο.

Τον ρώτησαν αν βρίσκονται οι άλλοι στο σπίτι

Οι κακοποιοί ρώτησαν των ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας εάν την ώρα εκείνη ήταν άλλος στο σπίτι.

Ευτύχημα ήταν ότι έλειπαν σύζυγος και παιδί και τον υποχρέωσαν να μπουν μαζί στο εσωτερικό της μονοκατοικίας, όπου και τον κράτησαν όμηρο, ρωτώντας επίμονα για να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Κοσμήματα και μετρητά η «λεία» τους

Οι κακοποιοί αφού άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά, διέφυγαν, αφού πρώτα έδεσαν και φίμωσαν των ιδιοκτήτη.

Ο συναγερμός είχε σημάνει στα Βόρεια Προάστια εδώ και λίγες ημέρες, μετά τη ληστρική επιδρομή σε σπίτι αστυνομικίνας, στην περιοχή του Διονύσου.

Έσπασαν παράθυρο ισογείου

Κουκουλοφόροι, μέλη συμμορίας ληστών, σπάζοντας παράθυρο ισογείου, εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου διαμένει η αστυνομικός και η οικογένειά της.

Οι κακοποιοί, σήκωσαν από τα κρεβάτια τους την αστυνομικό, τον σύζυγό της και στη συνέχεια τα τρία ανήλικα παιδιά τους μαζί με την μητέρα της.

Τους οδήγησαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού όπου για δύο ώρες τους κρατούσε ουσιαστικά ομήρους ένας από τους ενόπλους κουκουλοφόρους.

Αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα

Οι άλλοι τρεις της συμμορίας ερεύνησαν εξονυχιστικά όλους τους χώρους της μονοκατοικίας και όπως είπαν τα θύματα αφαίρεσαν μετρητά και κοσμήματα.

Υποψίες ότι είναι οι ίδιοι δράστες κι άλλης ληστείας

Από όσα κατέθεσαν τα θύματα της ληστείας τρόμου οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι πιθανότατα, δράστες είναι τα μέλη της ίδιας συμμορίας τα οποία στις 10 Φεβρουαρίου, πάλι ξημερώματα και πάλι σπάζοντας παράθυρο του ισογείου, εισέβαλαν στη μονοκατοικία συνταξιούχου δημοσιογράφου και ακινητοποίησαν επίσης την οικογένειά του.

Το άρθρο Συναγερμός μετά τις εισβολές τρόμου σε Βόρεια και Βορειοανατολικά Προάστια της Αττικής εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα