Συλλογή τροφίμων στο Χαϊδάρι από την «Ένωση Πολιτών»

Με κεντρικό σύνθημα: Αγάπη – Αλληλεγγύη – Ανθρωπιά, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου» οργανώνει το Σάββατο 20 Απριλίου , δράση κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό την συλλογή τροφίμων για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Τόπος συγκέντρωσης τροφίμων:

Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 83, μπροστά από το δισκοπωλείο «Κώστας», από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 4.00 μετά το μεσημέρι .

Τα μέλη, οι φίλοι και η Συντονιστική Επιτροπή της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου καλούν τις Χαϊδαριώτισσες και τους Χαϊδαριώτες, κάθε ευαισθητοποιημένο Πολίτη να λάβουν μέρος σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής προσφοράς .

«Σε αυτόν τον μνημονιακό Αρμαγεδδώνα που ισοπεδώνει την Πατρίδα μας και εξαθλιώνει χιλιάδες Ελληνικά νοικοκυριά , προκαλώντας την απόγνωση στους συνανθρώπους μας , απαντάμε με την κοινωνική συνοχή , τις δράσεις αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης αλλά και με την οργανωμένη αντίσταση ενάντια στους τοπικούς και άλλους μνημονιακούς εκφραστές» σημειώνει η συντονιστική επιτροπή της Ένωσης Πολιτών Χαϊδαρίου.

Παράλληλα και κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης, μέλη και φίλοι της Ένωσης έχουν οργανώσει Μουσικό πεζοδρώμενο και κεράσματα με ρακόμελο και γλυκίσματα.

Keywords