Στην εντατική ο 46χρονος μοτοσικλετιστής: Νέα τροπή στην υπόθεση για τον τραυματισμό του!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Mε απόλυτη προσοχή εξετάζουν οι Αρχές τα videos από τις κάμερες ασφαλείας για να διαπιστώσουν πώς τραυματίστηκε ο μοτοσικλετιστής στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα, την ώρα που κινούνταν στο ρεύμα προς Πειραιά.

Οι κάμερες των εταιρειών που βρίσκονται περιμετρικά της λεωφόρου, αλλά και το οπτικό υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας κοντά στα τούνελ, θα βοηθήσουν την αστυνομία να διαπιστώσει τι

συνέβη και κατέληξε στην εντατική ο άτυχος επιβάτης της μηχανής.

Ο 46χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του πάνω στην μηχανή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, καθώς έπεσε και σύρθηκε στην άσφαλτο για δεκάδες μέτρα.

Ο άτυχος άντρας, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, νοσηλεύεται στην εντατική του Metropolitan και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται σταθερά.

Νέα τροπή στην υπόθεση

Εντωμεταξύ σύμρφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αξιωματικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων είδαν ότι το στρογγυλό αντικείμενο που αφαιρέθηκε πίσω από το αυτί του 47χρονου μοτοσικλετιστή δεν ήταν σφαίρα, ωστόσο περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα.

Ειδικοί της βαλλιστικής μετά από την διερεύνηση του αντικειμένου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για σκάγι αλλά για άλλη μεταλλική μπίλια και όχι μολυβένια όπως είναι τα σκάγια. Πιθανόν να πρόκειται για σιδερένια μπίλια από ρουλεμάν.

Πλέον εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έπαθε κάποια βλάβη το ρουλεμάν της πίσω ρόδας της μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να σπάσει και μια από τις μπίλιες του εξαρτήματος να βρήκαν το μοτοσικλετιστή στο κεφάλι, καθώς δεν φορούσε κράνος εκείνη την στιγμή.

Η μοτοσικλέτα του 47χρονου, έπειτα από αίτημα συγγενών αναμένεται να δοθεί στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να ερευνηθεί από τους ειδικούς των εργαστηρίων.

Το άρθρο Στην εντατική ο 46χρονος μοτοσικλετιστής: Νέα τροπή στην υπόθεση για τον τραυματισμό του! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα