Σταθμός του μετρό πήρε το όνομα γνωστής ομάδας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τη δική της στάση στο μετρό της Μόσχας, ένα από τα ωραιότερα του κόσμου, απέκτησε η ΤΣΣΚΑ!

Τα εγκαίνια του νέου σταθμού, ο οποίος βρίσκεται πλησίον του κλειστού «Megasport Arena», όπου αγωνίζεται η ΤΣΣΚΑ, πραγματοποιήθηκαν χθες (Δευτέρα, 26/2), παρουσία σύσσωμης της ομάδας μπάσκετ.

Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, οι συνεργάτες του και οι παίκτες του ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που η πρόσβαση των φιλάθλων στο γήπεδο γίνεται πλέον πιο εύκολη.

Οι εργασίες επέκτασης της γραμμής μέχρι το γήπεδο «Megasport» διήρκεσαν αρκετούς μήνες, με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, να αισθάνεται πλέον υπερήφανος πως η ομάδα του είναι η μοναδική στη Euroleague που έχει δική της στάση μετρό.

Πλέον, ο Βατούτιν, ο Ιτούδης και οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ περιμένουν να δουν αν θα γεμίσει το «Megasport Arena» της Μόσχας, στους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες στη Euroleague, με Μάλαγα (1/3) και Ολυμπιακό (21/3).

Το μετρό της Μόσχας είναι ένα μεγάλο μουσείο, καθώς στους περισσότερους σταθμούς υπάρχει εκπληκτική διακόσμηση, γι’ αυτό τους αποκαλούσαν «παλάτια του λαού».

Λειτούργησε για πρώτη φορά στις 15 Μαΐου 1935 και 83 χρόνια αργότερα υποδέχεται και μεταφέρει έως εννέα εκατομμύρια ανθρώπους καθημερινά.

Το άρθρο Σταθμός του μετρό πήρε το όνομα γνωστής ομάδας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα