Στάσεις του σεξ και αδυνάτισμα: άσε το pilates για τους άλλους, εσύ κάνε sexercising

Στάσεις του σεξ και αδυνάτισμα: Σε περίπτωση που η σχέση σου με τη γυμναστική περνάει χρόνια κρίση αλλά θα ήθελες να χάσεις μερικές θερμίδες με κάποιον άλλο κατά προτίμηση ευχάριστο τρόπο, μάθαμε ποιες στάσεις του σεξ σε κάνουν να καις θερμίδες περίπου σα να κάνεις cross fit και σου τις αποκαλύπτουμε: μας ευχαριστείς αργότερα.

Το ότι κάνοντας σεξ καις θερμίδες το ήξερες, αλλά μάλλον δεν είχες υπολογίσει με ποια στάση κάνεις την πιο σκληρή δουλειά: σε περίπτωση που σου αρέσει κάποια από τις συγκεκριμένες στάσεις, τότε μάλλον σε περίπου οκτώ εβδομάδες θα έχεις φτάσει το σώμα σου στο επίπεδο #bodygoals και τη λίμπιντό σου στα ύψη. Συνυπολογίζοντας πως είναι καλοκαίρι και κάνει ζέστη, άσε τους άλλους να πληρώνουν συνδρομές στη Hot Yoga κι εσύ απλά κάνε sexercising.

γράφει η Έλενα Φάκου

Ποιες είναι οι στάσεις με τις οποίες καίει κάποιος τις περισσότερες θερμίδες;

Σύμφωνα λοιπόν με μια σχετική έρευνα που έγινε από το GolfSupport.com, 112 ετεροφυλόφυλα ζευγάρια έκαναν σεξ και τους έγιναν ειδικές μετρήσεις τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες οι οποίες αφορούσαν πόσες θερμίδες έκαψαν και οι μεν και οι δε μετά από 30 λεπτά σεξουαλικής δραστηριότητας σε διαφορετικές στάσεις.

Τα αποτελέσματα λοιπόν της έρευνας έδειξαν ότι οι κυρίες έκαψαν περισσότερες θερμίδες κάνοντας Squat: πρόκειται για μια στάση που θέλει τη γυναίκα από πάνω με τα πόδια της να ακουμπούν στο στρώμα με τα πέλματα και η ίδια να ανεβοκατεβαίνει πάνω στο πέος του συντρόφου της ελέγχοντας την διείσδυση και παράλληλα γυμνάζοντας ακραία τους τετρακέφαλούς τους. Συγκεκριμένα σε 30 λεπτά έκαψαν 188 θερμίδες, ενώ εκείνες που τα έδωσαν όλα στην στάση αυτή έφτασαν να κάψουν μέχρι και 224 θερμίδες. Αντίθετα, οι άνδρες στη συγκεκριμένη στάση δεν έκαψαν παρά μόνον 50 θερμιδούλες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η στάση Butter Churner, όπου όμως τις πολλές θερμίδες καίει ο άνδρας αφού θα κάνει και την πιο σκληρή δουλειά. Σε μισή ώρα μπορεί να χάσει κανείς 179 θερμίδες ενώ κάποιοι έφτασαν να κάψουν μέχρι και 211.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας σχετικά με τη στάση αυτή είναι η εξής: η γυναίκα ξαπλώνει ανάσκελα και φέρνει τα πόδια της ευθεία πίσω μέχρι να ανασηκωθεί τόσο ψηλά η μέση της που το αιδοίο της να κοιτάει το ταβάνι. Ο άνδρας πραγματοποιεί τη διείσδυση από ψηλά ενώ στέκεται όρθιος με λυγισμένα τα πόδια του.

Σε περίπτωση που όλα αυτά σας φαίνονται δύσκολα, στην τρίτη θέση βρίσκεται η στάση Kneeling Wheelbarrow, όπου η γυναίκα κάθεται στα τέσσερα και σηκώνει το ένα της πόδι για να επιτρέψει βαθύτερη διείσδυση ενώ ο άνδρας απλά στέκεται στα γόνατά του όπως στο κλασσικό doggy style. Σε αυτή τη στάση το σκορ ανδρών και γυναικών αγγίζει την ισοπαλία: oι γυναίκες καίνε 149 θερμίδες σε μισή ώρα ενώ οι άνδρες 167.

Δείτε ακόμηΗ Ελένη Μενεγάκη ήλθε, είδε και νίκησεΠοτέ καμια γυναίκα δεν ενθουσιάστηκε όταν έλαβε μια ανεπιθύμητη dick picΗ Άντζι Ανδριτσοπούλου ποζάρει στην Τήνο με το πιο stylish καλοκαιρινό σύνολο
Keywords
Τυχαία Θέματα