Σταδιακή βελτίωση του καιρού

Βελτιωμένο θα είναι το σκηνικό του καιρού, σήμερα Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με λίγες μόνο νεφώσεις και τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια τμήματα. Στα ηπειρωτικά η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη.

Πιο αναλυτικά:

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα,

6 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 11 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ισχυρούς 6 μποφόρ και στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες θα έχει η Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα