Στα χέρια των Αρχών οι ληστές των σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικών ταμιευτηρίων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικά ταμιευτήρια έβαζαν στο στόχαστρο τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής και οδηγούνται σε τακτικό ανακριτή.

Οι τρεις Έλληνες, συνελήφθησαν αντίστοιχα, στα Κάτω Πατήσια, στο Κορωπί και στη Βοιωτία.

Πρόκειται για δύο 43χρονος και έναν 52χρονο, οι οποίοι εξαπέλυσαν ένοπλες ληστρικές επιδρομές ως επί το πλείστον σε σούπερ μάρκετ και κατά δεύτερο λόγο σε ταχυδρομικά ταμιευτήρια.

Σε μία πρόσφατη ένοπλη ληστεία σε ταχυδρομικό κατάστημα στα Πατήσια, αστυνομικοί

της ομάδας ΔΙΑΣ, καταδίωξαν και συνέλαβαν έναν από τους δράστες, με αποτέλεσμα να ήταν θέμα χρόνου η σύλληψη και των συνεργών του.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Από έρευνα που έκανε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς από τις αρχές Οκτωβρίου, μαζί με δύο συνεργούς του είχαν συγκροτήσει ομάδα που διέπραττε ληστείες σε σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικά καταστήματα, στα οποία εισέρχονταν, με κουκούλες στα κεφάλια και με την απειλή όπλου, ακινητοποιώντας πελάτες και υπαλλήλους, άρπαζαν χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, τρείς ληστείες σε ταχυδρομικά καταστήματα και μία απόπειρα ληστείας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Το άρθρο Στα χέρια των Αρχών οι ληστές των σούπερ μάρκετ και ταχυδρομικών ταμιευτηρίων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα