Σπυράκη για στρατιωτικούς: Ο κ. Τσίπρας επιμένει ότι πρόκειται για σύνηθες επεισόδιο;

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Για δωδέκατη ημέρα δύο Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις, αδύναμη να παρέμβει».

Αυτό δήλωσε σήμερα η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, για τους δύο Έλληνες που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Ας ξεκαθαρίσει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας αν επιμένει ότι πρόκειται για ένα σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι

της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος», τόνισε στη συνέχεια.

«Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν τo ταχύτερον στην πατρίδα και στις οικογένειές τους», επεσήμανε.

Δείτε επίσης:

Εθνικιστής και νταής ο Καμμένος, λέει ο Πάγκαλος (vid)

Όσον αφορά στα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας, η κ. Σπυράκη εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι:

«Όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μία ακόμα απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Στη δήλωσή της, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για γεγονότα που προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς, προσθέτοντας πως η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής.

Το άρθρο Σπυράκη για στρατιωτικούς: Ο κ. Τσίπρας επιμένει ότι πρόκειται για σύνηθες επεισόδιο; εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα