ΣΠΟΤ ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι: Τι έγραψε η Έλενα Ακρίτα

ΣΠΟΤ ΣΥΡΙΖΑ δημοσιογράφοι: Αλγεινές εντυπώσεις έχει προκαλέσει το σποτάκι που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο εμφανίζει τους δημοσιογράφους “να τα παίρνουν χοντρά”. Στόχος του βίντεο είναι να ενισχύσει την καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, που απαιτεί από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ,

για την προβολή της καμπάνιας του Μένουμε Σπίτι. Μόνο που το βίντεο δεν περιορίζεται στις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αλλά δείχνει τους δημοσιογράφους “να τα παίρνουν χοντρά”, για να μεταδώσουν ψεύτικες ειδήσεις. Το πρωτοφανές αυτό βίντεο, που εμφανίζει τους δημοσιογράφους σαν “πληρωμένους” που απλώς λιβανίζουν την κυβέρνηση, υπονομεύοντας έτσι την ελευθερία του Τύπου και προσβάλλοντας όλους τους δημοσιογράφους, κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα και προκαλεί ήδη έντονες αντιδράσεις. Αναμένεται δε άμεσα η αντίδραση της Ενωσης Συντακτών.

Αντίθετη με το τσουβάλιασμα και τη στοχοποίηση του βίντεο είναι και η Έλενα Ακρίτα. Με ανάρτησή της στο facebook, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την έμπνευση του σποτ και καλεί τους υπευθύνους να το αποσύρουν… χθες!”Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη. Είδα το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη λίστα Πέτσα. Ένα σποτ που τσουβαλιαζει αβλεπί έναν ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο.  Απαράδεκτο. Δεν ‘τα παιρνουν’ όλοι οι δημοσιογράφοι και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Καλά θα κάνουν να το αποσύρουν χτες”, γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε ακόμη“Η αθλιότητα σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο” – Σάλος με το “εμμονικό” σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα