Σπίρτζης: Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απάντηση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

«Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ. Ούτε πού «ανήκει»

η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας», ανέφερε ο κ. Σπίρτζης μέσω twitter, σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον ίδιο και τον πρωθυπουργό.

Τη Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το ΥΠΕΣ για το πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη

«Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο «ανήκε» στο τότε υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα.

Γι’ αυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ», καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ, @kmitsotakis. Ούτε πού «ανήκει» η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας. Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο «ανήκε» στο τότε υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται… (1/2)

— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) March 31, 2018

… ότι την εποπτεία έχουν το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γιαυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ. (2/2)

— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) March 31, 2018

Νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γράψει στο Twitter

Την ώρα που ο κ. Τσίπρας στήνει αναπτυξιακές φιέστες, η Θεσσαλονίκη είναι για 5η μέρα χωρίς νερό. Το ότι ο κ. Σπίρτζης και η διοίκηση της ΕΥΑΘ είναι ακόμα στις θέσεις τους δείχνει το μέγεθος της αδιαφορίας και του κυνισμού αυτής της ανίκανης κυβέρνησης.

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 31, 2018

Το άρθρο Σπίρτζης: Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα