Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Σε θέση παραμονής ο Παναιτωλικός

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Στις θέσεις της παραμονής, μετά από αρκετό καιρό, βρέθηκε ο Παναιτωλικός που επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Λάρισας. Οι Αγρινιώτες είχαν εξαιρετική απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και πήραν βαθιά ανάσα στα πλέι άουτ. Καθοριστικός ήταν ο Μουνιέ, οποίος έκανε… όργια κόντρα στους βυσσινί. Με δύο γκολ και μία ασίστ οδήγησε την ομάδα του στο +5 από Πανιώνιο και +2 από Ξάνθη. Από το πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν είχαν κλασικές

ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά υπεροχή. Την κορυφαία στιγμή του πρώτο μέρους, όμως, την είχε η Λάρισα. Ήταν στις καθυστερήσεις όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόρζε, ο Μιχαήλ με προβολή απείλησε αλλά ο Φερνάντες μπλόκαρε. Το 0-0 έμεινε έτσι ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και κατάφεραν γρήγορα να πάρουν το προβάδισμα. Μετά από λάθος του Μιχαήλ ο Μουνιέ έκλεψε την μπάλα, πλάσαρε ωραία τον Κρίστινσον και έγραψε το 1-0 στο 53’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και βρήκαν δεύτερο γκολ γρήγορα. Ήταν Στο 62 όταν ο Μουνιέ με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Νταουντα σε θέση τετ-α-τετ. Ο τελευταίος τιμώρησε την πρώην ομάδα αφού πλάσαρε ψύχραιμα και έγραψε το 2-0.

Σούπερ Λιγκ-πλέι άουτ: Ολοκλήρωσε το… σόου ο Μουνιέ

Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε και πάλι από τον εκπληκτικό Μουνιέ. Στο 77’ ο Γάλλος με εξαιρετική λόμπα νίκησε τον Κρίστινσον και έγραψε το τελικό 3-0, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα έφερε τον Παναιτωλικό στη 14η θέση με 20 πόντους, δύο περισσότερους από την Ξάνθη.

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ:  53′, 77′ Μουνιέ, 61′ Ντάουντα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45+1’ Μαλής, 70’ Ντίας-5’ Τόρζε, 75’ Γκαζάλ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Στεφανής (Καρδίτσας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης (12’ λ.τρ. Tσιγγάρας), Μαλής, Λιάβας, Κέβιν, Ντάλσιο (86’ Λουσέρο) Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (86’ Αριγίμπι) Άλβαρες (79’ Μιμίτο), Ντάουντα.

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχάηλ, Μούζεκ (79’ Στελιάνο), Σεσέροβιτς (56’ Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος (79’ Πινακάς), Βινίσιους (57’ Ασούμπρε), Τόρζε (85΄Λουφάκης), Παπάζογλου.

Δείτε ακόμηΑυλαία μιας πρωταθλήτριας με πτώχευση και ειδική εκκαθάρισηΌρθιος ο Πανιώνιος, 0-0 στην ΤρίποληΟ Σάρας διηγείται στην αυτοβιογραφία του ένα… σπαρταριστό τρακάρισμα!
Keywords
Τυχαία Θέματα