Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: “Τρόπαιο” η κορυφή

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Με ντέρμπι κορυφής στη Νίκαια συνεχίζεται η δράση στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό με …τρόπαιο την πρώτη θέση, όπου έχει ανέβει μόνος ο Εργοτέλης μετά τη χθεσινή νίκη επί της Παναχαϊκής. Εκτός πλάνων για τον Σπανό οι τραυματίες Βλαχομήτρος και Φουρλάνος. Για τον τρίτο Λεβαδειακό του Σωτήρη Αντωνίου τραυματίες είναι οι Κονέ και Ροντρίγκο.

Στα Τρίκαλα

ο ΑΟΤ υποδέχεται τον Διαγόρα. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι και με μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα τον τιμωρημένος Ζώγκο. Οι Ροδίτες του Σάκη Θεοδοσιάδη, που έχει φίλους στα Τρίκαλα, καθότι έχει παίξει μπάλα για τον ΑΟΤ, αναζητούν το τρίτο της τρίποντο μακριά από την Ρόδο. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Γεωργίου, Δημήτρουλας, αλλά και ο Κονέ.

Σούπερ Λιγκ 2 – 10η αγωνιστική: Σε Πηγάδια και Φιλιππούπολη

Στα Πηγάδια η Ξάνθη υποδέχεται τον ουραγό της βαθμολογίας ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Τόνι Πόποβιτς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Μπέντο, Δημούτσο, αλλά και τους Στάθη, Tσαμούρη και Θανάση Παπάζογλου! Στο στρατόιπεδο των Ιεραπετριτών, ο Τίμος Καβακάς δεν έχει στη διάθεσή του, τους Τσακμάκη, Καπία, Γκεγκόλι, Παπαδάκη και Παπαδόπουλο.

Στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, τέλος, ο τοπικός Απόλλωνας θα υποδεχτεί τα Χανιά. Διαθέσιμος για τον Κώστα Φραντζέσκο και ο νεοαποκτηθείς από τον Παναθηναϊκό Σέχου, σ΄αντίθεση με τον Χατζή που έμεινε εκτός . Από την πλευρά των Χανίων, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν ποντάρει στον τραυματία Καρλίτος και τους τιμωρημένους Πλέγα και Τριανταφυλλάκο. 

Ολα τα παιχνίδια ξεκινούν 14:45 εκτός του Απόλλωνα Λάρισας που έχει ώρα έναρξης 14:00.

Δείτε ακόμη: Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράσηΗ Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ
Keywords
Τυχαία Θέματα