Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Ένωση με άνεση

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» διέλυσε 4-1 την Λάρισα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Είχαν μερικές καλές στιγμές, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Οι «βυσσινί» από την πλευρά τους είχαν και αυτή τις στιγμές τους. Σε γενικές γραμμές το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και οι δύο ομάδες είχαν μία νευρικότητα στο παιχνίδι τους. Ενώ, τα λάθη ήταν πολλά.

Παρόλα αυτά έγιναν φάσεις κυρίως από πλευράς γηπεδούχων. Μάλιστα,

φωνάζουν και για πέναλτι. Στο 39’ο Μπέρτος ακούμπησε την μπάλα με το χέρι, όμως ο Φωτιάς εξέτασε την φάση στο VAR και έδωσε φάουλ στον Σάκχοφ στο ξεκίνημα της φάσεις. Δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 9η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η ΑΕΚ μπήκε με πατημένο το γκάζι και κυριάρχησε. Έκλεισε την Λάρισα στα καρέ της και έκανε αρκετές ευκαιρίες. Στο 55’ ο Μαχαίρας πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ και έκανε το 1-0. Η Λάρισα κατάφερε να μειώσει προσωρινά. Στο 67’ ο Μιλοσάβλιεβιτς έγραψε το 1-1. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κυριαρχεί. Στο 72’ ο Ανσαριφάρντ έκανε το 2-1 και εφτά λεπτά αργότερα ο Σιμόες έγραψε το 3-1. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Στο 89’ ο Γαλανόπουλος έγραψε το τελικό 4-1. Έτσι, η ΑΕΚ πήρε μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μαχαίρας 55’, Μιλοσάβλιεβιτς 67’, Ανσαριφάρντ 72’, Σιμόες 79’, Γαλανόπουλος 89’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας), Βοηθοί: Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Λόπες (Ινσούα 66’), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Σιμόες, Σάκχοφ (Γαλανόπουλος 81’), Μάνταλος, Αλμπάνης, Μαχαίρας (Λιβάγια 67’), Ολιβέιρα (Ανσαριφάρντ 60’, Τάνκοβιτς 82’).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Πλατέλλας (Γιουνές 86’), Μούζεκ (Τρούγιτς 78’), Μπέρτος (Γρηγορόπουλος 86’), Νικολιάς (Τόρζε 46’).

Δείτε ακόμη: “Κόκκινοι” βαθμοί, “πράσινες” εντυπώσεις, 1-0 ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΑνατροπή και ισοπαλία 2-2 για Λαμία και Αστέρα ΤρίποληςΒαθμό από την άσπρη βούλα, ο Ατρόμητος 2-2 με τον Απόλλωνα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ Λιγκ – 9η, Ένωση,souper ligk – 9i, enosi