Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Μοιρασιά σε όλα

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Χωρίς νικητή έληξε η μάχη της Θεσσαλίας! Βόλος και Λάρισα έμειναν ισόπαλοι στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω.

Το θέαμα ήταν πλούσιο και οι «βυσσινί» έφτασαν μια ανάσα από το γκολ. Στο

38’ο Μιλοσάβλιεβιτς σκόραρε με κεφαλιά, όμως έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε. Δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι πριν την ανάπαυλα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 49’ο Βόλος έμεινε με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μήτογλου. Η Λάρισα κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 51’ ο Πινάκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 83’ ο Δουβίκας έκανε το 1-1. Μάλιστα, οι Βολιώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίχτες, αφού στο 85’ αποβλήθηκε ο Ριένστρα. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Πινάκας 51’ (πεν), Δουβίκας 83’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μήτογλου 49’, Ριένστρα 85’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Φερράρι, Ντεντάκης (Γκουαροτσένα 69’), Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα, Δουβίκας (Κιάκος 88’), Περέα (Τσοκάνης 46’), Μαρτίνες (Μπαρτόλο 69’, Δημόπουλος 88’).

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης (Κωστή 89’), Μιχαήλ, Σπαρβ, Φίλιπ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (Ντουρμισάι 63’), Μούζεκ, Πινάκας, Νικολιάς (Σεφέροβιτς 63’).

Δείτε ακόμη: Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”
Keywords
Τυχαία Θέματα