Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Αυλαία στο Περιστέρι

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Επιζητούν τη νίκη και οι δύο! Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να περιορίσουν τους «ερυθρόλευκους», όμως έμειναν με 10 παίχτες στο 30’. Στην συνέχεια κλείστηκαν πίσω με σκοπό να μην δεχτούν γκολ

αλλά δεν κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση, που τους άσκησε ο Ολυμπιακός.

Οι Περιστεριώτες δεν έχουν καταφέρει να πείσουν με τις εμφανίσεις τους και χρειάζονται αρκετή δουλειά για να πετύχουν τους στόχους τους. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Μάτιτς, Νάτσος, Μουνίθ, Νταβιώτης και Οικονομίδης.

Σούπερ Λιγκ – 6η αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός στο πρώτο τους παιχνίδι με τον νέο τους προπονητή έμεινε ισόπαλοι με την Λαμία στο 0-0. Είχε παθητικό ρόλο σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και ακόμα λιγότερο θέαμα. Δενμπόρεσε να απειλήσει και έτσι συμβιβάστηκε με την ισοπαλία. Η βαθμολογία τους αδικεί, αφού έχουν κάνει καλύτερες εμφανίσεις σε σχέση με το περσινό ξεκίνημα στην σεζόν.

Το Περιστέρι είναι μια δύσκολη έδρα για τους Αγρινιώτες, καθώς δύσκολα φεύγουν νικητές.  Όμως, έχουν τον τρόπο τους να αποσπούν βαθμούς από τον Ατρόμητο. Απόψε, δεν υπολογίζονται οι Τζανακάκης, Ματσόλα, Μεντίνα και Αρσούρα.

Δείτε ακόμη: Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχοςΗττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό
Keywords
Τυχαία Θέματα