Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Μετά το θρίαμβο!

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Δυνατή αναμέτρηση στην Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο. Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπήρχε και έχουν φέρει ένα «άρωμα» χαράς. Ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, κερδίζοντας την Λάρισα με γκολ του ταλαντούχου Τζόλη. Επίσης, έρχονται από την σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι

γηπεδούχοι ακολούθησαν το πλάνο του κόουτς Φερέιρα και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι κουρασμένοι από τα μαζεμένα παιχνίδια, ωστόσο έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί κόντρα στους Περιστεριώτες. Απόψε,  θα έχουν απουσίες, που θα πρέπει να καλύψουν.

Σούπερ Λιγκ – 2η αγωνιστική: Ασχημο ξεκίνημα

Από την άλλη, ο Ατρόμητος ξεκίνησε άσχημα την σεζόν του. Ηττήθηκε εντός έδρας από τον Βόλο, παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο. Κάτι που ήταν αντίθετο σε σχέση με την εικόνα, που έδειξε στα φιλικά. Στην ομάδα υπάρχει κακό κλίμα και όπως φαίνεται από διάφορα δημοσιεύματα υπάρχουν και διαμάχες στα αποδυτήρια. Κάτι που δεν θα βοηθήσει καθόλου την ομάδα, που βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας δύσκολης σεζόν. Το πρόγραμμα της είναι δύσκολο και σήμερα θα έχει ένα δύσκολο βράδυ. Θα παλέψει κόντρα στους γηπεδούχους και θα προσπαθήσει να τους βάλει δύσκολα. Απόψε, ο προπονητής του Ατρομήτου, ο Νταμίρ Κάναντι θα πρέπει να διαχειριστεί κάποιες σημαντικές απουσίες.

Δείτε ακόμη: Πέρασαν Ντινάμο Κιέβου, Γάνδη, 2-0 την Αλκμααρ και 2-1 τη Ραπίντ αντίστοιχαΠΑΟΚάρα όνειρο 2-1 την Μπενφίκα πέρασε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)Στον αέρα το Final 8 του Basketball Champions League
Keywords
Τυχαία Θέματα