Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Διπλάρα ο Βόλος

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Πέρασε από το Περιστέρι ο Βόλος. Η ομάδα της Θεσσαλίας επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου εκτός έδρας. Παιχνίδι με νεύρα και χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Προσπαθούσαν να φυλάξουν τα μετόπισθεν τους και να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή.

Δεν υπήρξαν πολλές φάσεις και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα οι δύο γκολκίπερ. Αυτό δημιούργησε ένταση στις δύο ομάδες. Ο Ρισβάνης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Ατρόμητο με 10 παίχτες.

Στο β’ μέρος, ο Βόλος επέβαλλε τον ρυθμό του και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και να πάρει το προβάδισμα ενάντια στους Περιστεριώτες. Έτσι, πίεσε τους γηπεδούχους και άρχισε να απειλεί. Τελικά πήρε το προβάδισμα στο 77’ με το γκολ του Δουβίκα. Μετά το γκολ οι Βολιώτες απέκτησαν το μομέντουμ και κυνήγησαν και δεύτερο γκολ. Από την άλλη, ο Ατρόμητος είχε την κατοχή και θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 80’ με τον Σάλομον.  Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βόλος έβαλε και δεύτερο γκολ. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του και κλείδωσε τη νίκη.

Σούπερ Λιγκ – 1η αγωνιστική: Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ: Δουβίκας 77’, Μπαριέντος 93’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ρισβάνης 45+2’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (Χαρίσης 84’), Ούμπιδες (Ενσικουλού 84’), Σάλομον, Αγκάγιεφ (Μουνίθ 46’), Ραμπέγιο (Στρούγγης 46’), Μανούσος (Γιακουμάκης 65’).

Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος (Κρητικός 90+4’), Περέα (Γέντρισεκ 81’), Μαρτίνες (Κιάκος 67’), Γκουαροτσένα (Μπαρτόλο 46’), Δουβίκας.

Δείτε ακόμη: Ο Ολυμπιακός το νταμπλ 1-0 την ΑΕΚ στον τελικό-ανέκδοτοΠήρε βαθμό 1-1 στον ΟΦΗ ο ΠαναιτωλικόςΠρώτοι στο γκριντ οι “ομόσταυλοι”, κορυφή ο Χάμιλτον
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σούπερ Λιγκ – 1η, Διπλάρα, Βόλος,souper ligk – 1i, diplara, volos