Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Έσπασαν τα δοκάρια

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Ισόπαλοι 0-0 αναδείχτηκαν Παναιτωλικός και Λαμία. Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να παίξουν ποδόσφαιρο και ως το δεκάλεπτο κάθε ομάδα είχε ήδη από μία προσπάθεια στο δοκάρι. Μόλις στο 2’ από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, ο Βέργος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Λαμίας και άουτ. Στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης είχε κεφαλιά ελάχιστα έξω και στο 9’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπα, η Λαμία

με τη σειρά της είδε την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι!

Η Λαμία έλεγξε το ρυθμό μετά το 20’ ωστόσο δεν έκανε τη μεγάλη φάση. Ο Παναιτωλικός σταδιακά από την πλευρά του είχε ένα επικίνδυνο σουτ με τον Ντίας που απέκρουσε ο Επασί στο 33’. Στο 37΄ η Λαμία έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά το πλασέ του Καραμάνου έσωσε στη γραμμή ο Τσότσαλιτς. Τίποτε δεν άλλαξε ως το 45’ και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Σούπερ Λιγκ – 18η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Με την επανέναρξη η Λαμία ξεκίνησε δυνατά και έφτασε κοντά στο γκολ στο 53’, όμως η κοντινή προβολή του Τζανετόπουλου είχε ως αποτέλεσμα μόνο το δεύτερο δοκάρι για τους Φθιωτούς! Και στην επόμενη φάση, στο 54’, ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να ζευγαρώσει τα δοκάρια του! Με τη σουτάρα σουτ του Μάζουρεκ να βρίσκει στο οριζόντιο του Κνετ. Τελικά, στο 74’ οι γηπεδούχοι είχαν και τρίτο (!) δοκάρι, πέμπτο του αγώνα. Με τον Αζάντι να έχει κεφαλιά στο οριζόντιο του Επασί. Με πέντε δοκάρια και 2-3 ευκαιρίες, πάντως, το 0-0 ήταν αυτό που έστερψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. 

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: –

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Λ. Δημητριάδης, Μεϊντάνας. VAR: Κουμπαράκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέϊρα (Ντάλσιο 84΄), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (Αρσούρα 69΄), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ (Γιάκολιτς 84΄), Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ, Βέργος (Αζάντι 69΄).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (Ελμάρ 67′), Ντελ Πίνο (Πίτι 79′), Ρόμανιτς, Μπα (Καραμάνος 33′), Αραμπούλι (Προβυδάκης 78′).

Δείτε ακόμη: Παρθένα άμυνα και τέταρτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον ΟΦΗ!Έβαλε ένα και έχασε 2-3, ο Αρης 1-0 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Μπαράλες μόνιμος πρωταγωνιστής, νικητής 1-0 με ΑΕΛ ο Αστέρας Τρίπολης
Keywords
Τυχαία Θέματα