Σουμάχερ γιος: Θέμα χρόνου να τον δούμε στην κορυφή

Σουμάχερ γιος: Μπορεί να έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να πάρει τον τίτλο του επίσημου οδηγού της Formula 1, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Μικ Σουμάχερ στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παρόλο που δεν έχει δίπλα του την καθοδήγηση του θρυλικού πατέρα του, Μίκαελ Σουμάχερ, στο πλάι του βρίσκονται πάντα οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα τον βοηθήσουν να κάνει τα σωστά βήματα που θα τον φέρουν στην κορυφή της Formula 1.

Να

αναφέρουμε πως το 2019 έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Formula 2, σε απόσταση αναπνοής από τα «μεγάλα σαλόνια», παρόλα αυτά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει. Το μόνο που μένει να δούμε φέτος είναι πως θα τα πάει. Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο γιος του «σούπερ σταρ της ασφάλτου» είναι ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του επίσημου οδηγού της Formula 1.

Σουμάχερ γιός: «Δεν θα ξαφνιαστώ αν τον δω στην Alfa Romeo από φέτος»

«Το καλό με την οικογένεια Schumacher είναι πως ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν ώστε να μη βρεθεί στη Formula 1 υπερβολικά νωρίς. Όμως δεν θα ξαφνιαστώ αν τον δω στην Alfa Romeo, από φέτος κιόλας. Αν κάνει φανταστική δουλειά στη Formula 1 και ο Antonio Giovinazzi έχει φέτος ακόμα περισσότερα προβλήματα απ’ ότι πέρυσι, δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν έβλεπα τον Mick στη θέση του από τα μισά της σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος βετεράνος οδηγός Nick Heidfeld, με δηλώσεις του στο Sky Germany.

Δείτε ακόμαΝτέρμπι για μια θέση στην BundesligaΑυτή είναι η επόμενη μέρα της F1 και οι νέοι κανονισμοίΞεκάθαρη θέση ο “Βασιλιάς Λεμπρον” για το φόνο Φλόιντ στη Μινεάπολη
Keywords
Τυχαία Θέματα