Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία για το ζευγάρι σατανιστών: «Σε παρακαλώ Λίλι, τηλεφώνησε!» (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε σπίτι που είχε νοικιάσει στην Κεφαλονιά. Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονίες στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών.

Τόσο ο Γερμανός (περίπου 30 ετών), όσο και η Βουλγάρα (20 με 23 ετών), βρέθηκαν νεκροί το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου, λίγες ώρες δηλαδή πριν την αλλαγή του χρόνου, στο σπίτι που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς, μέσω γνωστής πλατφόρμας.

Η Λίλια

Μποτούσεβα είχε πεθάνει από αιμορραγία, ενώ ο Γερμανός φαίνεται ότι αφού έκοψε τις φλέβες του εν τέλει έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που εξέτασε τις σορούς ανέφερε μάλιστα ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια σημάδια, που δείχνουν ότι ο 30χρονοςβοήθηκε στην 23χρονη να πεθάνει.

Οπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως, η νεαρή Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και την οικογένεια της, από τις 8 Ιουνίου 2017, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Συγγενείς και φίλοι της, μάλιστα, αναρτούσαν φωτογραφίες της στα social media, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Κάποιοι, μάλιστα, άφηναν να εννοηθεί ότι έχει μπλέξει σε οργάνωση που σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

«Σε παρακαλώ, Λιλι! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!».

«Λίλι μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά».

Είχε συμμετάσχει ξανά σε σατανιστικές τελετές η 23χρονη

Πάντως όπως δείχνουν η Γερμανίδα είχε συμμετάσχει ξανά σε τέτοιους είδους τελετές μαύρης μαγείας και αυτοτραυματισμών, αφού στη σορό της βρέθηκαν παλιά σημάδια και ουλές.

Γιατί «θυσιάστηκαν» το Σάββατο

Η επιλογή να βάλουν τέλος στη ζωή τους το περασμένο Σάββατο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Επέλεξαν την 30η Δεκεμβρίου, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου δηλαδή και λίγα 24ωρα πριν την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η φωτεινή του έτους και που συχνά σχετίζεται με τέτοιου είδους σατανιστικές τελετές.

Οι πεντάλφες και το αίμα

Στον χώρο και δίπλα στα πτώματα (23 η γυναίκα, 30 ο άνδρας) βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα.

Στο σπίτι βρέθηκαν δεκάδες κεριά, το μενταγιόν με την πεντάλφα, αλλά και τα αυτοκόλλητα που παρέμπεμπαν σε παγανιστικές τελετές.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες από το λογαριασμό στο Facebook που διατηρούσε η Βουλγάρα, δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό. Είχε αναρτήσει μάλιστα και δύο φωτογραφίες: Μία που φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι ήταν αιμοπότης και μία με το μενταγιόν που φορούσε με την πεντάλφα.

Οι προσπάθειες του πατέρα και των αδελφών της να την βρουν

Με την 23χρονη, που ήταν γεννημένη στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και σπούδαζε στη Γερμανία, είχε ασχοληθεί και η Ιντερπολ με σήμα της αφού τη θεωρούσε εξαφανισμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επρόκειτο να επιστρέψει στις 8 Ιουνίου αεροπορικώς από τη Λειψία στη Βουλγαρία αλλά εκείνη την ημέρα χάθηκαν τα ίχνη της.

Στις 18 Ιουνίου ο αδερφός της Μάρτιν περιέγραφε την αδερφή του δίνοντας και τη λεπτομέρεια με το τατουάζ που έχει στον ώμο της ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι να τον ειδοποιήσει. Στις 7 Ιουλίου και πάλι ο αδερφός της Μάρτιν στο λογαριασμό της Λίλια στο facebook ζητούσε από όποιον γνωρίζει κάτι για την μικρή του αδερφή να ενημερώσει την αστυνομία ή τον ίδιο.

Στις 21 Ιουνίου, έκκληση για βοήθεια είχε κάνει στο facebook η αδελφή της Μίλα, ενώ στις 8 Αυγούστου 2017 ο πατέρας της Κρίστο ανέβασε μια είδηση στον λογαριασμό της Λιλια ενημερώνοντας ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας που ερευνούσε την εξαφάνιση της κόρης του είχε καταφέρει να την εντοπίσει στο τηλέφωνο και του είπε πως είναι καλά αλλά θέλει να μείνει μόνη της.

Το άρθρο Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία για το ζευγάρι σατανιστών: «Σε παρακαλώ Λίλι, τηλεφώνησε!» (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα